seba_x 21.08.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 mam okazję kupić dachówkę od takiego producenta : PRODUCENT:Mediterran Slovakia, s. r. o.Veşká Farma925 84 Vlăany jego jendynym przedstawicielem jest agrobud z bielsko-białej czy ktoś z was kupował od nich dachówkę ? czy jesteście zadowoleni ? niby jest 30lat gwarancji , miejscowy sprzedawca straszy mnie że te słowackie przeciekają ! czy to możliwe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tojato 08.02.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 no właśnie na forum nic nie ma o tym producencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 08.02.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 załatw kilka dachowek i niech ktos rzuci na nie okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeanpascale 08.02.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 sprzedajesz kostke granitową a na dach chcesz sobie zafundować dachówke betonową???!!! jak dla mnie oszczedność nie wytłumaczalna,chyba ze planujesz jeszcze wybudowac kilka domów PS. nie biesz tego do siebie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 09.02.2009 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 sprzedajesz kostke granitową a na dach chcesz sobie zafundować dachówke betonową???!!! jak dla mnie oszczedność nie wytłumaczalna,chyba ze planujesz jeszcze wybudowac kilka domów PS. nie biesz tego do siebie Pozdrawiam No widzisz ! ludzie mają mylne pojęcie , nie zawsze producent wyrobów z kamienia jest bogaczem , dachówkę kupiłem ceramiczną z Tondacha . (żadna rewelacja ale ma przynajmniej taki kształt jaki chciałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts