lupio 21.08.2008 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam, Poszukuje osoby lub osób, które realizują budują już zbudowały dom według projektu Willa Weronika i podzielą się swoimi uwagami na teraz tego projektu, a może również zdjęciami z reazlizacji lub gotowego budynku. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegi01 16.09.2008 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Cześć Łukasz,Czy nadal jesteś zainteresowany projektem Willa Weronika? W zasadzie to nie mogę podzielić się swoimi doświadczeniami, bo tak jak ty (jak mniemam), dopiero przymierzam się do tego projektu. Przez długi czas wydawało mi się że nie ma szans na znalezienie dobrego gotowego projektu domu dwurodzinnego (dwupokoleniowego, jak zwał tak zwał). Znalazłem jednak "Weronikę" i teraz mam zamiar popracować nad tym projektem z architektem. Zobaczymy co wyjdzie, przede wszystkim mój dom musi mieć co najwyżej 17 m szerokości (takie dostałem warunki), Weronika ma 18,82 m jeśli dobrze pamiętam. Chyba w pierwszej kolejności poleci garaż, tak żeby po zwężeniu było miejsce na sypialnię dla seniora. Jeśli jesteś zainteresowany, dam Ci znać jakie wypociny powstały z burzy mózgów z architektem. Pozdrawiam, Grzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lupio 17.09.2008 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Witam, Extra że znalazła się osoba, z którą będę mógł podyskutować o tym projekcie. Faktycznie na razie przymierzamy się do zakupu tego projektu - praktycznie jesteśmy przekonani - pozostała tylko kwestia kupna i lekkich modyfikacji wnętrza: gabinet na dole chcemy zamienić na pralnie oraz poszerzyć odrobinę wiatrołap (kosztem gabinetu) oraz przedłużyć garaż o metr do przodu i jedno z okien zamienić na drzwi wejściowe aby trzymać w garażu takie rzeczy jak kosiarka. Może uda się znaleźć jeszcze jakąś osobę, która już buduje albo wybudowała dom według tego projektu i podzieli się zdjęciami.pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts