witek1971 21.08.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Witam wszystkich dobrych ludzi. Mam problem - w dniu 25.08.2008r. geodeta będzie mi tyczył dom. Mam zapewnione materiały i sprzet. Niestety majster z, który uzgadniałem wykonanie i termin prac tydzień temu uległ wypadkowi i lezy w stanie cięzkim w szpitalu. Szukam dobrego fachowca do fundamentow. Sam umię sporo zrobić niemniej jednak przy wykonaniu tak istotnego elementu budowy domu potrzebny jest naprawde dobry fachowiec. Dodaje, że budowa jest w okolicy Krosna (podkarpackie). Będe ogromnie wdzięczny za namiary na dobrego fachowca - szukałem i nic zajeci na innych budowach lub ceny, które ustalili to chyba tylko w Szwecji lub Angli.Pozdrawiam z slonecznego Krosna. Witek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelo_pl 21.08.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Współczuję Ci dobrych fachowców jak na lekarstwo - no ale majster chyba sam nie robił - miał jakąś ekipę dogadaj się z nimi żeby pociągneli budowę a majster jak wyzdrowieje dołączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.08.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 wpisz się do wątku w grupie podkarpackiej w dziale grupy budujących ... może ktoś Ci tam da jakieś namiary też współczuję ... fatalnie szukać kogoś "na już" ...ceny wyśruboiwane albo same paproki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.08.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 tutaj masz link do wątku grupy podkarpackiej:http://forum.muratordom.pl/grupa-podkarpacka,t961.htm życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.08.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 tutaj masz link do wątku grupy podkarpackiej: http://forum.muratordom.pl/grupa-podkarpacka,t961.htm życzę powodzenia chyba sie przestraszył ... nie ma juz napisu, ze jest z podkarpacia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 21.08.2008 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 w ogóle nie miał ale jest w tekście napisane że buduje w okolicy Krosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek1971 22.08.2008 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 dzięki za zainteresowanie, a co do mojego majstra to niestety rokowania sa nieciekawe - jego żona stwierdziła, że poleży w szpitalu z pół roku. reszta ekipy ma wyjśc za ok. 2 tygodnie ale niestety sa pogipsowani. totalny klops. Mam jeszcze pytanie: co jest tańsze i lepsze; tradycyjny szalunek z desek czy stal formy (jeden m2 na dobę kosztuje 80 groszy, nie liczą sobót i niedziel)Jeszcze jedno ubiegam sie o kredyt hipoteczny w ING. Kosztorys wyniósł 223 tys. zł. Wczoraj zadzwoniła pani z banku i stwierdziła, że jest zaniżony. Ma to wycenić ich rzeczoznawca. Na co zwrócić uwagę żeby nie dać sie wyrolować. Nie chcę brać wysokiego kredytu.pozdrawiam z goracego i slonecznego Krosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts