tomeki1 21.08.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Miało byc fajnie, znalazłem polecanego na forum instalatora rekuperacji, zrobił projekt, coś tam nawet na budowę przywiózł i oczywiście pobrał zaliczkę. Teraz przyszedł czas na montaż instalacji, dzwonię do niego a on mówi, że został okradziony i nie trudni się już tym biznesem, instalacji nie dokończy. Zostałem postawiony w trudnej sytuacji, muszę znaleźć kogoś, kto dokończy instalację, bo wstrzymuje mi to prace wykończeniowe. Bardzo proszę o namiary na sprawdzonych instalatorów z Warszawy i okolic, a konkretnie zachodnich okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 21.08.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 a jaki to był instalator? Bo żebym tez na niego nie trafił - wezmie zaliczke i znów go okradną... zobacz firmę linkair. Ale oni robią tylko Bartosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomeki1 21.08.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 a jaki to był instalator? Bo żebym tez na niego nie trafił - wezmie zaliczke i znów go okradną... zobacz firmę linkair. Ale oni robią tylko Bartosza odpowiedź poszła na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daga75 22.08.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Polecam firmę, która robiła u mnie, jako jedyna na budowie, do której nie miałam zastrzeżeń - p.Jarek - 602-334-682, [email protected]. Polecana również przez forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.05.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 co do Linkair....Moi znajomi zamówili u nich instalacje z reku Bartosz. I wszystko było ładnie, Pan pieknie opowiadał a wykonastwo.... Ło matko...1. Firma umawia się i nie przyjeżdża. 2. Firma przyjeżdza bez umowienie i strasznie dziwuje się że są świeżo zrobione wylewki w związku z czym nie będą robić.3. Rury położone dość przypadkowo, na wszelkie poprawki trzeba było czekać 2 miesiące (budowa w Warszawie) Ale najlepsza była końcówka: Zrobione są już sufity podwieszane (konstrukcja) i czekają na fachowaca z otwornica żeby zainstalował anemostaty. Miejsca pod anemostaty są oznaczone. Oczywiście firma nie przyjeżdża. Sufity trzeba kończyć. Po pomalawniu farbą znaczniki znikają a tu nagle zjawia sie Linkair z wielką wiartarą i zaczna robić dziury w dość przypadkowych miejscach. Dopiero potem się zapytał gdzie. Robi nastepne dziury już we właściwych miejscach. Na pytanie kiedy załatają podziurawiony sufit dostali kilka odpowiedzi:1. Najpierw: Tak ,połatamy.2. Potem: nie, nie będziemy tego robić bo nie jesteśmy budowlańcami.3. Mają Państwo wysokie wymagania więc raczej nie nie będziemy kończyć u Państwa instalacji. I tak firma traktuje klientów. Oczywiście obiecali projekt instalacji żeby ktoś mógł dokończyć dzieła (nie ma rekuperatora) ale na razie ani widu ani słychu. Beznadziejni są. Omijać szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts