tetras 21.08.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 dzien dobry! Chce założyc ogrzewanie gazowe (gaz płynny). Hydraulik który ma podłączać wycenił swoją prace + materiał na 4 tys , a ma do zrobienia:podłączenie od pieca na 4 kaloryfery. Jak oceniacie jego wycenę?Aha, domek jest drewniany więc nie ma kucia w betonie. Prosze o Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 21.08.2008 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 za mało danych, ale z materiałem to raczej w normie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tetras 22.08.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 za mało danych, ale z materiałem to raczej w normie Dzięki za odzew. Ale...Cztery grzejniki to raczej niewiele. Troche sie zszokowałem jego ceną. W zakres nie wchodzi podłączenie zewnętrzne ani montaż pieca. A ile hydralik mniej więcej bierze za punkt podłaczeniowy jesli chodzi o grzejnik? Ile kosztowałaby sama robocizna w tym wypadku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 22.08.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 a grzejniki kto kupuje? ile metrów rury?Jeżeli w materiał wchodzą grzejniki to cena nie wygórowanaPozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts