mobby 21.08.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Będę niedługo zakładał płytki na tarasy i mam dylemat odnośnie kleju.Chciałem kłaść na Atlas Plus, bo w moim przypadku sprawdził się na zewnątrz, ale sprzedawca płytek ( płytki Paradyż klinkierowe ) doradza mi klej z trasem, gdyż nie będzie wykwitów na płytkach. Dla mnie najważniejsze jest to aby nie odpadały po kliku latach na skutek mrozów, a wykwity to jakby kolejny temat, który mnie teraz nurtuje.Na jaki klej kładliście płytki klinkierowe i czy to był klej z trasem. napiszcie swoje odczucia. Z góry dziękuję Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 22.08.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 A czy ktoś kładł płytki na klej firmy Sopro, cenowo droższy ale czy lepszy zwłaszcza z trasem? Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 23.08.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Wiem, że teraz każdy robi taras z kostki, ale ja niestety jestem skazany na płytki więc może ktoś też tak ma i podzieli się ze mną swoją opinią PozdrawiamMobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts