Izabela Wawrzeń 21.08.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 witamja mam takie pytanko raczej jestem ciekawa mój nowy domek jest parterowy bez poddasza ale jest mozliwość wykorzystania strychu na pokój tylko byłby problem ze schodami jedyne miejsce gdzie mogłyby być to salon z otwartą kuchnią około 50 metrów ogólnie tylko gdzie umiescić te schody w tym salonie aby móc normalnie wejść na góreściana między kuchnią a pokojem nie istniejeto mój domek http://projekty.dom.pl/mtm_zoska.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.08.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 A w czym masz dokładnie problem? Wszystko przecież zależy od Ciebie i tego jakie schody chcesz miec i dokładnej konstrukcji dachu. Najwygodniej jest mieć je gdzieś w miarę na środku, coby wchodząc na poddasze głowy sobie nie obijać o dach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izabela Wawrzeń 22.08.2008 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 chodzi mi o porade w którym miejscu w salonie te schody dobrze wyglądałyby wiem ,że nie przy scianie gdzie dach jest nisko i nie będzie mozna wejść normalnie na góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flexus 22.08.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Przy ścianie dzielącej WC od kuchni. Dla mnie to oczywista lokalizacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 22.08.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 chodzi mi o porade w którym miejscu w salonie te schody dobrze wyglądałyby wiem ,że nie przy scianie gdzie dach jest nisko i nie będzie mozna wejść normalnie na góreW dobrym kierunku idziesz. Oznacz w jakich miejscach wejście na górę jest wogóle możliwe. Nie znamy wysokości poddasza więc trudno na oko cokolwiek powiedzieć. Jak już będziemy wiedzieć w jakim obszarze się poruszać, wtedy będzie łatwiej doradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 22.08.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Przy ścianie dzielącej WC od kuchni. Dla mnie to oczywista lokalizacja. Też tak uważam, albo jeszcze w miejscu tam gdzie w holu szafa ma stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts