pik33 01.10.2003 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 no właśnie - mówią że to g.... Czy ktoś potrafi uzasadnić? Albo wykazać że to nieprawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek ww 01.10.2003 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Moglbys choc troche przyblizyc o czym mowimy????? Tak dla mniej zorientowanych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pik33 01.10.2003 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Mówimy o systemie ocieplenia.Czyli komplecie materiałów: klej do styropianu lub wełny mineralnej, klej do siatki, grunt, tynk - służących do ocieplenia budynku - a pochodzących od jednego producenta.Są takie systemy marki Rockwool, Dryvit, Atlas, Bolix, itp, itdMiędzy innymi także Śnieżka. No i spotkałem się z opinią: "nie kupuj Śnieżki bo jest do niczego" Więc wrzuciłem temat na forum żeby ktoś potwierdził albo zaprzeczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docieplenia 01.10.2003 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 Mówimy o systemie ocieplenia. Czyli komplecie materiałów: klej do styropianu lub wełny mineralnej, klej do siatki, grunt, tynk - służących do ocieplenia budynku - a pochodzących od jednego producenta. Są takie systemy marki Rockwool, Dryvit, Atlas, Bolix, itp, itd Między innymi także Śnieżka. No i spotkałem się z opinią: "nie kupuj Śnieżki bo jest do niczego" Więc wrzuciłem temat na forum żeby ktoś potwierdził albo zaprzeczył. duzo o tym systemie nie slyszalem ale z tego co slyszalem to nie slyszalem jakis bardzo negatywnych opini - co nie znaczy tez ze byly to opinie bardzo pozytywne wiem ze to duzo nie pomoze - ale zawsze cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gość1 02.10.2003 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Potrzebowałem odrobiny kleju do styropianu - 1 worek. Kupiłem Śnieżkę - przez czysty przypadek. Moi murarze go skrytykowali, że długo jest żadki, że "ma mało kleju" - cokolwiek to miało znaczyć, i że im się nim źle klei. Po zużyciu połowy worka kupiłem Atlasa chyba K-20. Stwierdzili, że teraz to zupełnie inna robota.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts