r-32 21.08.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Jestem na etapie ocieplenia - konkretnie na etapie reklamacji kleju ,który pęka i się sypie (odpada od siatki) Który klej polecacie - doświadczeni "ocieplacze"-Pomocy!! Nie zamierzam niczego kleić na styro (płytki,kamień elew.) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.08.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Witam.A może to niewina kleju tylko jego złego nałożenia.Powinno byc"zatapianie siatki w kleju" a nie nakładanie kleju na siatkę. To mogło spowodowac takie problemy z klejem (łuszczenie,pękanie).Śmiało polecam klej do siatki STO,ISPO - kleje z włóknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iszin 03.09.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 najdrozsze kleje mu polecasz kup normalny dla zwyklych śmiertelników : skala, alpol, kreisel pęka bo : za grubo nalozyles, slonce ostro swiecilo i klej schnąl na pacce, albo gwarancja mu przeszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.09.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 kup normalny dla zwyklych śmiertelników : skala, alpol, kreisel Nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 03.09.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 najdrozsze kleje mu polecasz Najlepsze i osobiście sprawdzone! Drogie jak cholera to masz DRYVIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rucek 19.09.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Kleje webera polecam:)Jakosc odpowiednia do ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graczyk 19.09.2008 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Maxit 280 lub maxit 410 z włóknami. Zajefajna jakość, piękne wyrównywanie i nakłądanie a do tego ceny zbliżone do atlasowakich oczywiście jak potargujesz.Wiem że materiał mało znany ale majstry były zachwycone a ja nie zbankrutowałem. Na dowód zachwytów najbliższy blok mieszkalny będą robić nie w atlasie (najtaniej) ale właśnie w Maxicie bo tak im się spodobał.Moja elewacja mi też się podoba. Oczywiście mówimy o zastosowaniu całego systemu maxit'a czyli grunt, klej, grunt, tynk, farby a nie o jakiś kosmicznych kombinacjach z jakimiś unigruntami atlasu i mieszaniem producentów.Jadnym słowem polecam i to mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts