Robak 21.08.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 czy płytki gres techniczny nadają się do garażu na ściany i podłogi oraz do kotłowni również ściana i posadzka?? widziałem też oddzielnie inny gres szlkliwiony jak to z tym jest? jakie musi mieć parametry, jakieś podopowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 22.08.2008 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 proszę o podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leesou 23.08.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Ja kiedyś zrobiłem podłogę w garażu z gresu technicznego - czyli najtańszego jaki był. Wyglądało to pięknie do pierwszych zabrudzeń. A potem było już tylko gorzej. Usunięcie wżartego błota czy rozlanego oleju wiżało się z szorowaniem płytek na kolanach.Teraz do drugiego garażu dałem gres szkliwiony. I problem usuwania zabrudzeń już nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlakoski 24.08.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Ja, za radą glazurnika, wziąłem troszeczkę lepszy gres techniczny, i wszystko jest w jak najlepszym porządku.Użytkuję je już prawie rok;żadnych wżartych brudów itp.Wystarczy , że raz na miesiąc porządnie ją umyje i koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 28.08.2008 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 ciąg dalszy dziś oglądałem gres techniczny prasowany na sucho o nasiąkliwości wodnej < 0,5 % - niestety sprzedawca w sklepie NOMI nie umiał odpowiedzieć mi co to znaczy zatem może ktoś z was wie... ma to iść na ściany kotłowni i garażu ale czy warto? jakie symbole są ważne, gdzie ich szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 28.08.2008 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 28.08.2008 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leesou 01.09.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Ja u siebie w garażu położyłem gres: NOWA GALA SP02. Juz leży drugi sezon i nie ma żadnego problemu z brudzeniem się. To znaczy gres się brudzi ale sprząta się bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts