aspidisca 21.08.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 Szukam pomysłu na hecny albo symboliczny prezent ślubny dla pary znajomych z pracy. Pewnie i tak zrobimy składkę na "kopertę", ale oprócz kasy chcielibyśmy im dać coś śmiesznego. Myslimy też o jakimś show po ceremoni kościelnej, Wałek i trzepaczka do dywanów są oklepane.Kiedyś widziałam jak dawali młotek z dedykacją: "żeby wibijać jej głupoty z głowy" i chochlę "żebyś się nie dała nabrać".Może Wy widzieliście coś fajnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piterazim 22.08.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 może dużego bociana - takiego jak się robiło w podstawówce - szkielet z drutu i obłożony watą. Oczywiście w dziobie pakunek z dzieckiem(lalką) tak dla motywacji nowożeńców a co do show po ceremonii - znajdźcie jakiegoś dzieciaka żeby podbiegł do pana młodego krzycząc TATA - miny gości bezcenne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 22.08.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 moj syn z kolegami zrobili kumplowi z pracy takie zawiniątko na kiju ( biała płachta z napisem NA NOWĄ DROGĘ ŻYCIA) w środku był bochen chleba , butelka wody i mieszek z pieniędzmi .....zebrali kilkaset zl i rozmienili to na monety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 22.08.2008 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Ew-ka Super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 24.08.2008 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Do mojego brata w chwili składania życzeń podeszli jego koledzy z dużym pięknie opakowanym prezentem. W chwili przekazywania podarunku któremuś z nich "przypadkiem" omsknął sie prezent i z ogromnym hukiem spadł na ziemię. Słychać było tylko brzęk tłuczonego szkła. Okazało się, że włożyli do kartonu puste słoiki, a efekt stłuczki był zamierzony. Dodatkowo w katronie znajdowała się koperta z pieniędzmi i kartka z życzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 05.09.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 ...a co do show po ceremonii - znajdźcie jakiegoś dzieciaka żeby podbiegł do pana młodego krzycząc TATA - miny gości bezcenne http://www.blaise.us/emots/laughing1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 07.09.2008 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Damska noga ,taka wystawowa z czarną/koronkową pończochą z podwiązką.Banknoty powtykane dookoła podwiązki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 08.09.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 09.09.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Ja wlasnie w sobote bralam slub, dzis dostalismy piekna satynowa posciel i walek a na nim wierszyk i podpisy. Najbardziej podobal mi sie fragment Dla Piotrka posciel z pieknej satynyOd dzis juz Madzia - nie inne dziewczynyChoc piekne, nadobne i napaloneNic z tego kolego - masz Madzie-zone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 09.09.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Madd, gratulacje i wszystkiego dobrego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 09.09.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 A dziekuje, dziekuje. Ale takiej glupawki jak w sobote w USC nie dostalam nigdy w zyciu. Bo mi sie Miś przypomnial. Ta kobita, ktora nam slub dawala troche dzienie na mnie patrzyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 09.09.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 madd, wszystkiego dobrego na nowej drodze życia! a z tą głupawką to się nie przejmuj - jest takie stare indiańskie przysłowie: Głupawka w USC - głupawka przez całe małżeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 09.09.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Cos w tym jest.My juz 5 lat razem mieszkamy, wiec glupawka jest non-stop. Malzenstwo nic nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts