monikaa13 22.08.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Tzn. kto ma salon na innym poziomie niż reszta parteru?Jak się sprawuje, czy nie jest uciążliwe? Czy mogę prosić o zdjęcia?Będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlakoski 23.08.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Ja mam 30 cm niżej niż reszta parteru.Jeśli amsz małe dzicko jest to jednak troche niepraktyczne;ale ładnie wygląda.Niestety , zdjęć nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 23.08.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Dziecko małe mam, teraz ma 2 latka, jak zbudujemy będzie miała minimum 3 a może i więcej. Ciężko powiedzieć czy będzie drugie Dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 24.08.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 my tez mamy salon z kuchnia 30 cm nizej niz reszta pomieszczen jeszcze tam nie mieszkamy, wiec nei wiem jak to bedzie z tymi dwoma schodkami poza tym dzieci nie mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkoski 24.08.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam! Tez bardzo podobał mi sie pomysł obnizonego salonu o 1 stopnień. nawet pojechałam do kogoś (znajomych znajomego), zeby obejrzeć to w naturze. Niestety, od razu sie tam mało nie wywaliłam. Mieli nieduży metraz i wszystko było zdecydowanie za ciasne - wiatrołap i kawałek hollu i od razu ten uskok. Ja po tej wizycie od razu zrezygnowałam z obniżonego salonu, bo mój domek tez będzie niewielki. Ale jak masz duże przestrzenie to zadbaj o wygodny holl i wtedy może i to obnizenie będzie wygodne i ładne. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 24.08.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Dzięki za odp.My mielibyśmy dwa schodki. Hol jest mały tzn. długi i wąski ale salon z jadalnia ma 38m2. Wejście do salonu ma chyba 1,2m lub 1m teraz dokładnie nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts