marko30 01.10.2003 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2003 własnie otrzymałem postanowienie z urzedu miasta dotyczące zgłoszenia budowy ogrodzenia o treści ".......................Postanawiam nałożyc na pana ...........obowiązek uzupełnienia zgłoszenia budowy ogrodzenia w terminie do 12.10.2003r onastępujące dokumenty :1.Mapę zasadniczą wraz z nakładka ewidencyjną w skali 1:1000 z naniesiona lokalizacja ogrodzenia;2 uzgodnienie lokalizacji ogrodzenia z rejonowym przedsiebiorstwem wodociągów i kanalizacji ,górnoślaską społka gazownictwa oraz zakładem elektroenergetycznym;3.uzgodnienie lokalizacji oraz zjazdu z administratorem drogi;4.rysunki okreslajace sposób zamocowania w gruncie słupków żelaznych;5.określenie sposobu wykonania robót..........." szczęka mi opadła ...........-((( nie wiedziałem ze ogrodzenie to az tyle biurokracji załatwiania ..............-((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 02.10.2003 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 To i tak miałem lepiej bo nie kazali mi do energetyki, wodociągów i gazowni biegać. Ale pozostałe świstki faktycznie trzeba złozyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts