Nasz Domek 23.08.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 na skarpie tam gdzie różnorodna roślinność mam plagę....chyba koniczyny , wygląda jak koniczyna , trochę inny kolor niż ta występująca w trawie, czasami nawet bordowa, ciemnozielona...powrastała w irgi, nie sposób wyrywać ręcznie...jest jakiś środek do oprysku , który nie zaszkodzi innym roślinom...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 23.08.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 środek na dwuliścirnne i randap odpada bo zaszkodzi irdze. Ja tak miałam ale nie było jej jeszcze dużo i wyrywałam ręcznie. Koniczyna ma takie kłącza przy ziemi więc fajno się wyrywało i opanowałam toto, Ale jak jej jest dużo to naprawdę nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 23.08.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Ja robiłam STERANE ale szczelnie pozasłaniałam moje iglaki folią póki oprysk nie wysechł... Nic innego nie działało, koniczyna miała przebrzudłe kłącza, nie do wyrwania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaki 23.08.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 W związku z tym że są nasadzenia to pryskanie odpada, a może tak pędzelkiem, codziennie po trochę. Znam takich co tak robili i udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusia2006 23.08.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 http://forum.muratordom.pl/konczyna-w-trawie,t49718.htm?highlight=ko%F1czyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts