Danusia 02.10.2003 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Witam! Skończyliśmy budowę i nie potrzebujemy już skrzynki budowlanej z elektrycznością (czy jakoś tak to się nazywa). Więc oddamy. Za darmo!!! A co. Danuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 02.10.2003 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Hej. Biorę w ciemno! Na wiosnę ruszamy więc na pewno się przyda. Podaj nam adres lub tel. kontaktowy. Pozdrawiam. Maciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 02.10.2003 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Proszę o adres na priv lub telefonicznie 606-398-651.Maciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viki 07.10.2003 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2003 JAK BY SIĘ NIEZDECYDOWALI MOI POPRZEDNICY TO JA BARDZO CHĘTNIE JĄ WEZMĘ ZA KONIAK JESTEM Z KOSZALINA I WTEJ CHWILI PORZYCZAM PRĄD OD SĄSIADA ,ALE MUSZĘ JUŻ PODŁĄCZYĆ SWOJĄ SKRZYNKĘ ,KTÓREJ NIE MAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 08.10.2003 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2003 Bardzo mi przykro, Viki, ale poprzednik szybko i zdecydowanie zadziałał, stąd brak już u mnie skrzynki na prąd. Szkoda, że nie mam drugiej...ten koniak...i to rozczarowanie...Lubię, jak się ludzie cieszą...Danuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts