plis 23.08.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Komentarze mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 02.09.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Ja też będę mieć Cię na oku Jak narazie na moich wykonawców narzekać nie mogę, z fundamentami poszło szybko i poprawnie - bez zastrzerzeń KierBuda, chłopaki pracują po 12 godzin i naprawdę się uwijają. Powodzonka więc. Paula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresab 09.04.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Komentarze mile widziane Zima się już skończyła - czas dalej prowadzić dziennik:)) Czy bramę już zamówiłeś? I w sumie w jakim kolorze? Ja mam też okna w tym kolorze co ty i bramę też w tym samym. Okazało się że firma Krispol od 14 kwietnia rusza z produkcją bram w tym właśnie kolorze w cenie 2900 zł. Czekam na dalsze wieści o postępach w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plis 05.05.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Już się poprawiamy Tak jakoś wyszło... A jeśli chodzi o bramę, to chyba jednak zamówimy w kolorze mahoniowym itak samo drzwi zewnętrzne. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 02.12.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam, trafiłam przypadkiem do Waszej Oliwki, w poszukiwaniu kosztów elektryka. Czy pamiętacie jeszcze ile to było? Pozdr Bardzo ładna jest Wasza Oliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plis 02.12.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witam, trafiłam przypadkiem do Waszej Oliwki, w poszukiwaniu kosztów elektryka. Czy pamiętacie jeszcze ile to było? Pozdr Bardzo ładna jest Wasza Oliwka Dziękujemy. Jeszcze czeka nas dużo pracy... Elektrykowi zapłaciliśmy 3000pln. Jest to kwota samej robocizny za całą instalację wraz z doprowadzeniem do skrzynki. Oczywiście pomiary/dokumentacja konieczna do elektrowni również. Trafił nam się straszny maruder i gdyby nie przedłużająca się zima to pewnie nie zdążyłby przed tynkami. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 03.12.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Chciałam powiększyć przedpokój tzn. przesunąć drzwi, ale widzę, że u Was jest tak jak w planie i całkiem to wyszło fajnie. Chyba też tak zostawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts