kasiulinka 24.08.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Jak myślicie czy płytki w kuchni(10 na 10) ułożone w karo nadają się tylko do rustykalnych kuchni? Mam zamiar mieć raczej nowoczesną kuchnię ale od zawsze podobało mi się takie ułożenie płytek. Co sądzicie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 24.08.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Jakoś nie bardzo widzę płytki 10x10 cm w nowoczesnej kuchni, a już sczególnie położone w karo Z małych formatów, gdzieś chyba nawet tu na forum, widziałam białe płytki prostokątne położone poziomo w cegiełkę i to wyglądało OK. Ale takie małe kwadraty niespecjalnie pasują do nowoczesnych wnętrz, moim skromnym zdaniem. Może mozaika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 24.08.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 zgadzam się, 10x10 nie za bardzo nadaje się do ułożenia w karo, ale może nie mam racji ? W mieszkaniu mam duże płytki, ale w nowym domu będą jeszcze większe (tak aby było jak najmniej fug lub ułożenie bezfugowe)W wiejskiej chacie mam w sieni płytki gresowe (chyba 20x20?) ułożone tradycyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 24.08.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Przecież to Twoja kuchnia- jak zawsze o tym marzyłaś to sobie zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts