Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

WITAm czy zmieszcze sie z kasa..??

woku25

Recommended Posts

WItam jestem na etapie zakupu polowy domku bliznika

http://www.archon.pl/projekt_domu/Dom_pod_mi%C5%82orz%C4%99bem_2/m40f62109194eb,1076

Dom jest w stanie surowym zamknietym, bez schodow i scian dzialowych, przylacza sa zrobione i oplacone, polowka ma powiechrznie 100 metrow, czy wedlug waszej wiedzy na wykonczenie takiej polowki w dobrym standardzie wystarczy 200000 tysiecy, wiem ze kafle mozna wybrac za 70 jak i za 150, ale pytam tak orientacyjnie, z gory dzieki za odpowiedz.

Aha zaplacilem za niego 170 tys z dzialka 0,7 ar, takie dzialki u nas chodza po 80 tys..czy nie przeplacilem za calosc..?

aha...jezeli chodzi o instalacje to firma zrobila nam koszorys, moze sie orientujecie czy nie jest to wygorowana../? otoz wchodzi w nia kociol konden. Viessmann jednofunk. z zasob. kominek z plaszczem wodnym, cala instalacja wodna i rozprowadzenie kanalizy z oczyszczalnia sciekow, dol 50 m calosc w podlogowce gora 5 grzejnikow. calosc okolo 30 tys..?? rozsadna oferta..??

aha...jezeli chodzi o instalacje to firma zrobila nam koszorys, moze sie orientujecie czy nie jest to wygorowana../? otoz wchodzi w nia kociol konden. Viessmann jednofunk. z zasob. kominek z plaszczem wodnym, cala instalacja wodna i rozprowadzenie kanalizy z oczyszczalnia sciekow, dol 50 m calosc w podlogowce gora 5 grzejnikow. calosc okolo 30 tys..?? rozsadna oferta..??

moim zdaniem rozsądna