kwk 24.08.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Czy ma ktos z Was okna wyprodukowane przez firmę "Węgiel" z Tarnowa (http://www.oknazdrewna.pl) i mógłby się podzielić opiniami na ich temat? Zastanawiamy się nad ich kupnem i chciałbym poznać opinię innych użytkowników.PozdrowieniaWK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 24.08.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Odnośnie okien drewnianych to polecałbym jednak badziej sprawdzonych i uznanych producentów. Sam mam plastiki więc stroną żadną nie jestm, ale w moim odczuciu na drewnie to się znają najbardziej jakieś Stolbudy. Było ich kiedyś kilka - Włoszczowa, Sokółka, Wołomin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawlakoski 24.08.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Ja bym ci radził zamontować okna drewnine(lepszy mikroklimat itp.)z Sokółki.Sprawdzona firma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CoolaTT 24.08.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Ja bym ci radził zamontować okna drewnine(lepszy mikroklimat itp.)z Sokółki.Sprawdzona firma. pawlakoski zapraszam do Podlaskiej....... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2692069#2692069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz123 25.08.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 kuzyn , ma okna od Węgla , wygladaja naprawde świetnie, ja mam plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chomiq 30.01.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Trochę odgrzewam kotleta, ale poszukuję o opinii o oknach Węgiel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aswiet76 02.11.2011 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Czy ktoś ma i może polecić lub odradzić okna firmy Węgiel z Tarnowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 08.01.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Podbijam temat, czy ktoś może cokolwiek powiedzieć na temat okien drewnianych Węgiel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 08.01.2015 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Ja moge tylko powiedzieć, ze zdarza mi się je wymieniać na pcv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 08.01.2015 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Nie brzmi to optymistycznie, a dlaczego są wymieniane w dodatku na pcv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMichal 08.01.2015 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 Witam Ja moge tylko powiedzieć, ze zdarza mi się je wymieniać na pcv Cinku a PCV nie wymieniasz na nowsze ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 08.01.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 No pewnie tylko te wymieniane plastiki sa minimum 3 - 4 razy starsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borys001 21.03.2015 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 Mam okna od 4-lat. Stolarka śliczna, ale co z tego jak szyby są przez większą część czasu zaparowane i to od zewnątrz. Na nasze skargi dostaliśmy odpowiedź, że powinniśmy sobie wyciąć zieleń w ogrodzie! Fajnie nie? No i ,że tu zachodzi zjawisko jak w łazience. Tylko, że łazienka to pomieszczenie zamknięte. I do tego w jednych drzwiach tarasowych bez przerwy wychodzi uszczelka. Dwa razy naprawiali w ramach gwarancji, a teraz bujaj się. Drzwi nie da się otworzyć bo ich później nie można zamknąć. Prosiliśmy o naprawę, mieli zadzwonić . No i CISZA! Totalne olewanie. Złapali klienta a teraz niech się buja! Szczerze mówiąc brakuje mi już sił. Tak więc NIE POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikt ważny 21.03.2015 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 to że zaparowane od zewnątrz wbrew pozorom świadczy o dobrej szybie a nie jakimś błedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borys001 25.03.2015 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Wiem, dopłacaliśmy za podwyższoną gładź. Ale wątpię, żeby każdy chciał widzieć co rano i pod wieczór zamiast pięknego ogrodu zaparowane szyby... Fachowiec robiący pomiary powinien nam coś nadmienić o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 25.03.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Wiem, dopłacaliśmy za podwyższoną gładź. Przepraszam, że pytam, ale za jaką "gładź" Pan dopłacał, bo to może być dopiero ciekawe:-). Gładź w oknach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borys001 25.03.2015 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Jutro podam symbole, którymi posługiwał się producent. Dzisiaj niestety jestem poza domem. Proszę się nie śmiać, takiego określenia używał sprzedawca. Niestety, nie jestem fachowcem w tej branży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 25.03.2015 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Proszę się nie śmiać, takiego określenia używał sprzedawca. Ależ ja się nie śmieję! Jestem szczerze zdziwiony tą "gładzią", bo pierwszy raz o niej słyszę w związku z oknem. Może kiedyś można było coś takiego snuć w odniesieniu do kształtowników Salamander 3D i sposobu ich produkcji, ale to produkt rzadko już oferowany, więc proszę nie dziwić się memu zdziwieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borys001 07.04.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Witam ponownie. Symbol użytego szkła to 4LE/16/FL/16/4LE. Mnie, niestety nic to nie mówi. A oprócz zaparownia mamy problem z uszczelkami w dużych oknach tarasowych. Zgłoszenia, prośby, żeby przyjechali (odpłatnie!) - nic nie dają! Zero reakcji. Obiecanki, że za tydzień przyjadą, że zadzwonią itd. Nie mam już siły. Każdy z nas ma swoją pracę, swoje obowiązki. I szczerze mówiąc szlag mnie.....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
borys001 14.04.2015 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2015 Czy ktoś coś wie na temat tych szyb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts