Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

okna "Węgiel"

Recommended Posts

• 2 years później...
  • 9 months później...
  • 3 years później...
  • 2 months później...
Mam okna od 4-lat. Stolarka śliczna, ale co z tego jak szyby są przez większą część czasu zaparowane i to od zewnątrz. Na nasze skargi dostaliśmy odpowiedź, że powinniśmy sobie wyciąć zieleń w ogrodzie! Fajnie nie? No i ,że tu zachodzi zjawisko jak w łazience. Tylko, że łazienka to pomieszczenie zamknięte. I do tego w jednych drzwiach tarasowych bez przerwy wychodzi uszczelka. Dwa razy naprawiali w ramach gwarancji, a teraz bujaj się. Drzwi nie da się otworzyć bo ich później nie można zamknąć. Prosiliśmy o naprawę, mieli zadzwonić . No i CISZA! Totalne olewanie. Złapali klienta a teraz niech się buja! Szczerze mówiąc brakuje mi już sił. Tak więc NIE POLECAM!

Proszę się nie śmiać, takiego określenia używał sprzedawca.

Ależ ja się nie śmieję! Jestem szczerze zdziwiony tą "gładzią", bo pierwszy raz o niej słyszę w związku z oknem. Może kiedyś można było coś takiego snuć w odniesieniu do kształtowników Salamander 3D i sposobu ich produkcji, ale to produkt rzadko już oferowany, więc proszę nie dziwić się memu zdziwieniu.

• 2 weeks później...
Witam ponownie. Symbol użytego szkła to 4LE/16/FL/16/4LE. Mnie, niestety nic to nie mówi. A oprócz zaparownia mamy problem z uszczelkami w dużych oknach tarasowych. Zgłoszenia, prośby, żeby przyjechali (odpłatnie!) - nic nie dają! Zero reakcji. Obiecanki, że za tydzień przyjadą, że zadzwonią itd. Nie mam już siły. Każdy z nas ma swoją pracę, swoje obowiązki. I szczerze mówiąc szlag mnie.....!!!!