gusiolek_w 24.08.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Może kupowaliście gdzieś korę i podacie namiary. Nie mam na myśli worków w supermarketach po 17 zł tylko jakiś tartak....Potrzebuję większą ilość w rozsądnej cenie.najlepiej północ Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 19.09.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 I co - znalazłeś? tylko nie kup sobie kory z drzew liściastych - zawiera inhibitory wzrostu roślin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiolek_w 26.09.2008 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 No nie znalazłam niestety, kupowałam po 15-17 zł za worek 80l. Teraz jest promocja w realu- 10 zł za 80 l i chyba się zaopatrzę w wiekszą ilość. bo nic taniej nie wykombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagoniona 29.09.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 i jaka ta kora z reala? Duże czy małe kawałki w worku? Warto? Ja nie mam dobrych doświadczeń z tym sklepem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 29.09.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Witam , też poszukuje kory w okolicach Krakowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiolek_w 29.09.2008 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 No i się nacięłam na kore z reala....Opakowanie takie samo jak kupowałam ale- tylko 60 litrów zamiast 80:( stąd ta niska cena...Naszczęscie mężyk w porę spostrzegł podstęp.Kupiłam w ogrodniczym w Kocmyrzowie po 10 zł i mają dwa rodzaje grubszą i drobną. Nie jest jakaś rewelacyjna, ma patyki i takie tam ale na pierwszą warstwe super, najwyżej wiosną po wierzchu rozsypie ładniejszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts