Danusia 02.10.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Witam wszystkich obecnych! Jestem nowa, choć w kwestii budowy dość zaawansowana (niedawno się wprowadziliśmy na Morasko). Teraz szukamy kogoś do obudowania kominka (pilne, bo mi ziiiimno!). Polecicie jakiegoś mistrza? Prooooszę, napiszcie do mnie! Danuśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.10.2003 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Danuśka wpisałaś się jako nowy temat na klub budujacych! A lepiej byłoby wybrać swoja najblizszą Twojego miejsca budowy grupę i tam wpisać odpowiedz i zadać to pytanie do ludzi z Twojego rejonu!A jak już się zmęczysz budowaniem to zagladaj do naś na kawiarenkę,gdzie można zawsze wypić kawę i sobie towarzysko pogadać!Pozdrawiam Aga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 02.10.2003 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Nie wiem, jak to się stało, to było pisane na region, ale jakoś wskoczyło na kawkę. Sorki. Nowam na Forum, i trochę mi się te guziki mylą. Myślę, że jeszcze parę fopasów popełnię, zanim się tu ZADOMOWIĘ. Ale za zaproszenie na kawkę - wielkie dzięki. Chętnie, i owszem. Danuśka P.S. Ciekawe, gdzie tym razem wskoczy ta wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.10.2003 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 wyskakuje zawsze tam gdzie ją wrzucimy ,no chyba że REDAKCJA macza w tym palce Ale nie zrażaj się zupełnie nie takie gafy były tu popełniane wiem coś o tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 02.10.2003 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Redakcjo!!! Litości!!! Wyrzuć temat Nowiuteńka . Bo wstyd!!! Danuśka A ja nie umiem. No co....nobody's perfect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 02.10.2003 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Danuska spokojnie! otwórz sobie najpierw wątek w którym chcesz by sie znalazła twoja wypowiedź-najedź myszką na najwyzszy nr strony i kliknij!A poten zjedź na dój strony i daj odpowiedz a nie nowy temat!I będzie dobrze![/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 02.10.2003 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Dzięęęki Agacka, to miło, że mi pomogłaś!!!! Już byłam bliska tej prawdy, ale Ty mnie upewniłaś, i już się nie boję!!! Niech tylko adm to wymaże, ten mój obciach....Wiwat Życzliwa Agacka!Danuśkaps do przeczytania na kawce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.10.2003 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Danusia, Admin nie jest w stanie wszystkiego czytać. Najlepiej prośby w sprawach usuwania wątków [i innych też] kierować do Redakcji [wjeżdżasz w dział np. "Klub Budujący", na górze jest napis "moderator - Redakcja", klikasz w tę Redakcję i potem w "wyślij prywatną wiadomość" (takie dwa ludki), wysyłasz i już.. to znaczy czekasz, aż prośbie Twej stanie się zadość Pozdriv __________________________________ Każdy kiedyś zaczynał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danusia 02.10.2003 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2003 Ponury! Nie dość,że ponury, to jeszcze doskonały. Wielkie dzięki za wyrozumiałość! Jestem taka wzruszona... Jeden dzień, i tylu życzliwych ludzi...Chlip, chlip....Do zobaczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts