skorpio 27.08.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Jest przyslowie " jak cie pisza tak cię widzą " Czy to też objaw dysleksji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastek13 27.08.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Mam zamiar w tym roku rozpocząć budowę domu -- stan zero -- Ale, no właśnie jest ale, praca a dokładnie czas, który musimy poświęcić pracy. W moim przypadku nie rzadko muszę zostać po godzinach lub wrócić do pracy bo coś się dzieje no i muszę być. zlecenie budowy podwykonawcy do stanu surowego otwartego lub zamkniętego to wzrost kosztów o około 40% w stosunku do systemu gospodarczego jak wy to rozwiazaliście ja miałem to szczęście, że : 1. budowałem się 200 metrów od domu, w którym mieszkałem wcześniej, tak więć codziennie po pracy od razu byłem na budowie i można było sprawdzić postępy no i 3-4 godziny samemu popracować 2. stan surowy robiła mi znajoma ekipa, która budowała już 2 domy w mojej rodzinie i nie było nigdy zastrzeżeń 3. teść, ja sam i przede wszystkim mój ojciec mamy jakieś pojęcie o budowaniu i po stanie surowym dalej jechaliśmy sami z instalacjami i robotami "wewnętrznymi" z pomocą kuzyna mamy, który pracował w zasadzie od rana do wieczora a my popołudniami przy wykańczaniu domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts