Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wykaz prac składających się na wybudowanie stanu surowego

Robek Warmia

Recommended Posts

Dzięki wielkie - to się nazywa odpowiedź. Oświecona Góra Rankingu.

P.S dotarłem poprzez wyszukiwarkę m.in. do harmonogramu ze ściąga pl. lub do harmonogramu prac z tego forum. Były on e jednak daleko niewystrczające. innych wykazów - harmonogramów prac po prostu nie ma, są jedynie wzory samych umów. Naiwnie myslałem, że forum jest po to aby wymieniać się przemyśleniami czy doświadczeiami z konkretnych budów.

Dawałeś projekt do wyceny ? Każdy wykonawca zrobi Ci rozbicie poszczególnych prac. Swojego Ci nie prześlę, bo nie mam piwnicy. Ale gdybyś jednak nieco poszukał - chociażby w dziennikach - to mógłbyś skontaktować się z ludźmi, którzy takowe posiadają.

P.S. Tytuł jest nadawany automatycznie - gdybyś wiedział więcej ocokaman to być wiedział również to .

Wystarczy chcieć nieco poszukać.

Nefer sorki, że tak późno. Oswiecona góra rankingu jasne, że automatycznie, ale tu wobec twojego wpisu uważam, że wybitnie pasuje.

Po to aby zweryfikować swojego wykonawce, który bez trudu przedstawiił mi wykaz prac chciałem uzyskać poradę od kogoś z forum. No i otrzymałem coś co mi wybitnie pomogło. Poradziłem sobie i tak, choć chyba idea tego forum przekonuje, iż nie o to chodziło. Jak się czegoś nie wie, a nie ma omnibusów którzy wszystko wiedzą to się nic nie pisze, a tym bardziej nie obraża się nikogo. Tyle.