Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA ASI i ADASI

Jolasia

Recommended Posts

Widze, ze jestes ze Slaska moze moglabys sie podzielic namiarami na ludzi od szaf przesuwnych, kuchni, ocieplenia, o ile mozesz polecic oczywiscie, napisz mi prosze takze na priv w jakich okolicach Slaska mieszkasz bo nie wiem czy ekipom bedzie sie chcialo jechac :)

Marta

Markoto moge szczerze polecić tą ekipę, która robiła nam szafy i meble kuchenne, myślę, że na terenie całego Śląska mogą dojechać (ja jestem z okolic Katowice-Tychy). Namiary wysyłam na priv:)[/b]

• Odpowiedzi 234
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jolasia cudnie u ciebie zwlaszcza drzwi wewnętrzne,ściągnęlam na mojego kompa,żeby mi nie uciekly,będzie wzór dla stolarza,mam nadzieję,że sie nie zlościsz,lazienka harionowa też super,no i strukturka cuuudo,gratuluję :D

a-nita Cieszę się, ze Ci się podoba, kopiuj do woli, ja też wiele inspiracji czerpałam z forum:)

• 3 weeks później...
Kiedy się wprowadzacie? A może już po??? Jakieś newsy poprosimy :D

Hej tofee:)

Mieszkamy już od tygodnia w naszym domku, ale dopiero od dwóch dni mamy internet dlatego nic nie pisałam.

Generalnie jeszcze brakuje nam kilku mebli, żeby rozpakować resztę kartonów, jak się uporamy z tym to wkleję jakieś fotki:)

Pozdrawiam cieplutko

Ojej! sorry dziewczyny, byłam przekonana, że Wam odpowiedziałam:)

A więc po kolei:

Markoto wysyłam namiary na priv

naLeśnik diody do fug kupiłam tutaj: http://swiatswiatla.pl/product_info.php/info/p54_Crosslight-LED-IP67-do-wbudowania-w-fugach-4szt.-z-zasilaczem.html

Ja kupiłam jeden zestaw podstawowy z zasilaczem i do tego jeden uzupełniający, więc koszt ok. 240 zł

Natomiast za kominek płaciliśmy kompleksowo (za wkład, płytę marmurową, obudowę i robociznę) - całość 6 tys.

Olaczek dzięki:)

**___**

_**___**_________****

_**___**_______**___****

_**__**_______*___**___**

__**__*______*__**__***__**

___**__*____*__**_____**__*

____**_**__**_**________**

____**___**__**

___*___________*

__*_____________*

_*____0_____0____*

_*_______@_______*

_*_______________*

___*_____v_____*

_____**_____**

_______*****_______

Wesołego królika co po stole bryka,

Spokoju świętego i czasu wolnego,

Życia zabawnego w jaja bogatego

I w ogóle kurcze, wszystkiego najlepszego !

• 1 month później...
  • 4 weeks później...