Jolasia 16.03.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Widze, ze jestes ze Slaska moze moglabys sie podzielic namiarami na ludzi od szaf przesuwnych, kuchni, ocieplenia, o ile mozesz polecic oczywiscie, napisz mi prosze takze na priv w jakich okolicach Slaska mieszkasz bo nie wiem czy ekipom bedzie sie chcialo jechac Marta Markoto moge szczerze polecić tą ekipę, która robiła nam szafy i meble kuchenne, myślę, że na terenie całego Śląska mogą dojechać (ja jestem z okolic Katowice-Tychy). Namiary wysyłam na priv:)[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 16.03.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 jolasia cudnie u ciebie zwlaszcza drzwi wewnętrzne,ściągnęlam na mojego kompa,żeby mi nie uciekly,będzie wzór dla stolarza,mam nadzieję,że sie nie zlościsz,lazienka harionowa też super,no i strukturka cuuudo,gratuluję a-nita Cieszę się, ze Ci się podoba, kopiuj do woli, ja też wiele inspiracji czerpałam z forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 16.03.2009 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Jołaś, idziesz pełną parą! Cudnie! Wszystko to jeden stolarz Ci robił??? Gratulki!!! Rasia Tak, wszystko od jednego stolarza - młody chłopak, bardzo się stara i dba o klienta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 16.03.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Jolasia pięknie prezentuje się Twój domek!! Bardzo podoba mi się oświetlenie, jest kilka bajerów możne coś podpatrzę do siebie do domku te diodki w płytkach to drogie rozwiązanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.03.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Dzieki Jolas, czekam na namiary w takim razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.04.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Kiedy się wprowadzacie? A może już po??? Jakieś newsy poprosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 06.04.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kiedy się wprowadzacie? A może już po??? Jakieś newsy poprosimy Hej tofee:) Mieszkamy już od tygodnia w naszym domku, ale dopiero od dwóch dni mamy internet dlatego nic nie pisałam. Generalnie jeszcze brakuje nam kilku mebli, żeby rozpakować resztę kartonów, jak się uporamy z tym to wkleję jakieś fotki:) Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.04.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Witaj! Ja jakby co czekam na te namiary na pana pd kuchni Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 06.04.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Jolasia ..... te diodki w płytkach to drogie rozwiązanie?? nie było odpowiedzi więc.....podbijam a i jeszcze jedno można na PW info o kosztach obudowy kominka? interesuje mnie zwłaszcza koszt z kamień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 06.04.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Joasiu gratulacje !!! dobrych duszków pod nowym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 06.04.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Ojej! sorry dziewczyny, byłam przekonana, że Wam odpowiedziałam:) A więc po kolei: Markoto wysyłam namiary na priv naLeśnik diody do fug kupiłam tutaj: http://swiatswiatla.pl/product_info.php/info/p54_Crosslight-LED-IP67-do-wbudowania-w-fugach-4szt.-z-zasilaczem.htmlJa kupiłam jeden zestaw podstawowy z zasilaczem i do tego jeden uzupełniający, więc koszt ok. 240 złNatomiast za kominek płaciliśmy kompleksowo (za wkład, płytę marmurową, obudowę i robociznę) - całość 6 tys. Olaczek dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.04.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2009 NO TO GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 10.04.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 **___**_**___**_________****_**___**_______**___****_**__**_______*___**___**__**__*______*__**__***__**___**__*____*__**_____**__*____**_**__**_**________**____**___**__**___*___________*__*_____________*_*____0_____0____*_*_______@_______*_*_______________*___*_____v_____*_____**_____**_______*****_______ Wesołego królika co po stole bryka,Spokoju świętego i czasu wolnego,Życia zabawnego w jaja bogategoI w ogóle kurcze, wszystkiego najlepszego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.04.2009 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://zycietoniebajka.blox.pl/resource/wielkanoc.gif Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,bogaty zajączek uśmiechem czaruje.Mały kurczaczek spełni marzenia,wiary, radości, miłości, spełnienia. MonikaC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario31 10.04.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/23/1743.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.04.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://kartki.onet.pl/_i/d/zajaczek_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 11.04.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 Wszystkiego najlepszego w nowym domu na pierwsze święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 13.04.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Dziękuję wszystkim za miłe życzenia.Niestety te święta spędzaliśmy poza domem, u rodziny, zatem pierwsze święta w nowym domu są ciągle przed nami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.05.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Asiu co u was? Już mieszkacie? Wklejaj fotki bo jak do tej pory nic nie było gotowe z tego co prezentowałaś a wszyscy jesteśmy ciekawi ostatecznego efektu ... kuchnia, salon, łazienki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzenka11 13.06.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Jolasiu kochana domek twój piękny. A najbardziej podobaja mi sie srukturki nad schodami czy mozesz zdradzić jak były wykonane i czym. Bardzo z góry dziekuję. Cały interent chyba przekopałam w poszukiwaniu takich strukturek i u ciebie znalazłam idelane. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts