Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do DZIENNIKA ASI i ADASI

Jolasia

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 234
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My pierwszy raz w twoim dzienniku i od razu z pytaniem ;-) Bardzo Nam się podoba cały domek... A przede wszystkim drzwi wewnętrzne!!! Czy mogłabyś zdradzić z czego są zrobione, jaki to producent i ile kosztowały??? Będziemy baaardzo wdzięczni za informacje. Pozdrawiamy i Życzymy samych trafnych decyzji i wielu pomysłów na wykończeniówkę!!!

telmunia Witam nowych gości w naszych skromnych progach:)

Drzwi tak jak i schody są dębowe, bejcowane na ciemny orzech, zamawiane u stolarza. Cena była moim zdaniem bardzo dobra - 1200zł z ościeżnicą i zamkiem. Niestety stolarz ze Śląska więc obawiam się, że do Was troszkę będzie mu daleko:)

naLeśnik faktycznie jak się zagląda do dziennika od czasu do czasu to jakis postęp widać, ale jeżdżąc codziennie na budowę można się czasem załamać bo wchodzisz i niemalże z lupą szukasz jakiś zmian. Ale schody i drzwi to były kroki milowe, z których cieszymy się jak dzieci:)

Witam

Sliczny dom wam wyszedł. Bardzo podobaja mi się drzwi zarówno wewnętrzne jak i wejściowe. Niestety jak wyczytałam były robione na zamówienie - troche dla mnie za daleko :wink:

Pozdrawiam

Dziękuję:)

Faktycznie drzwi wewnętrzne były robione na zamówienie ale stolarz ma jakieś powiązania we Wrocławiu i na ile się orientuję tam też działa, więc wysyłam Ci namiary na priv.

Witam

Sliczny dom wam wyszedł. Bardzo podobaja mi się drzwi zarówno wewnętrzne jak i wejściowe. Niestety jak wyczytałam były robione na zamówienie - troche dla mnie za daleko :wink:

Pozdrawiam

Dziękuję:)

Faktycznie drzwi wewnętrzne były robione na zamówienie ale stolarz ma jakieś powiązania we Wrocławiu i na ile się orientuję tam też działa, więc wysyłam Ci namiary na priv.

Bardzo dziekuje za namiary.

Co prawda do montowania drzwi to mamy jeszcze trochę czasu ale trzeba sie już rozglądać, bo to rozglądanie się zabiera strasznie dużo czasu .

Pozdrawiam

olaczek z tego co wiem to robi drzwi tylko w takim wzorze, a poza tym to schody wszelkiego rodzaju. Szafki do łazienki raczej nie, ale jak jesteś z okolic Katowic to mogę podać namiary na faceta, który robi mi kuchnię i szafy wnękowe, możliwe że też u niego będę zamawiać szafkę do łazienki. Robił kuchnię mojej znajomej i moim zdaniem jest OK, w przyszłym tygodniu bedzie też moja kuchnia więc dam Ci znać:)