Jolasia 24.11.2008 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 MonikaC dzięki:) Te schody kosztowały mnie tyle nerwów, że gdyby jeszcze po tym wszystkim źle wyglądały to bym sie załamała totalnie;) Na szczęście z tego elementu naszego donku jestem w 100% zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 08.12.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 Witam dawno mnie nie było w twoim dzienniczku, no i proszę jakie zmiany... .....np. były schody betonowe a teraz..... piękne drewniane schody. Bardzo mi się one podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 08.12.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 My pierwszy raz w twoim dzienniku i od razu z pytaniem Bardzo Nam się podoba cały domek... A przede wszystkim drzwi wewnętrzne!!! Czy mogłabyś zdradzić z czego są zrobione, jaki to producent i ile kosztowały??? Będziemy baaardzo wdzięczni za informacje. Pozdrawiamy i Życzymy samych trafnych decyzji i wielu pomysłów na wykończeniówkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 08.12.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 telmunia Witam nowych gości w naszych skromnych progach:)Drzwi tak jak i schody są dębowe, bejcowane na ciemny orzech, zamawiane u stolarza. Cena była moim zdaniem bardzo dobra - 1200zł z ościeżnicą i zamkiem. Niestety stolarz ze Śląska więc obawiam się, że do Was troszkę będzie mu daleko:) naLeśnik faktycznie jak się zagląda do dziennika od czasu do czasu to jakis postęp widać, ale jeżdżąc codziennie na budowę można się czasem załamać bo wchodzisz i niemalże z lupą szukasz jakiś zmian. Ale schody i drzwi to były kroki milowe, z których cieszymy się jak dzieci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 08.12.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 dziękuję bardzo za odpowiedź... powtórzę się, ale drzwi są super i cena też super! biorąc pod uwagę ceny zaproponowane np. przez portę czy dre (a to przecież nie jest drewno) jeszcze raz gratulujemy pomysłów! efekt jest ŚWIETNY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 11.12.2008 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Jolasia drzwi są przepiękne! szkoda, ze ze śląska, bo już bym brała namiary! świetnie wyszły, zresztą reszta domku tez bardzo bardzo mi sie podoba, a biała łazienka - cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 11.12.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 wlasnie dzwonilam do kępy , powolalam sie na ciebie , jak cos dopiero mialabym te cudo na poczatku marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 11.12.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 No to najwyraźniej załapali sporo zleceń. Jak ja zamawiałam schody i drzwi to termin realizacji dawał około miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 11.12.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 wlasnie dzwonilam do kępy , powolalam sie na ciebie , gdybym je zamowila to dopiero to cudo bede miec na poczatku marca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 11.12.2008 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 dziwnie mi internet chodzi , napierw wychodzi ze wiadomosc niewyslana a teraz to samo az 3 razy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 11.12.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 mysle ze to twoja zasluga , robisz mu niezlą reklame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 11.12.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 a drzwi masz z drewna czy to sklejka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 11.12.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Drzwi też są dębowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 12.12.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witam Sliczny dom wam wyszedł. Bardzo podobaja mi się drzwi zarówno wewnętrzne jak i wejściowe. Niestety jak wyczytałam były robione na zamówienie - troche dla mnie za daleko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 12.12.2008 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witam Sliczny dom wam wyszedł. Bardzo podobaja mi się drzwi zarówno wewnętrzne jak i wejściowe. Niestety jak wyczytałam były robione na zamówienie - troche dla mnie za daleko Pozdrawiam Dziękuję Faktycznie drzwi wewnętrzne były robione na zamówienie ale stolarz ma jakieś powiązania we Wrocławiu i na ile się orientuję tam też działa, więc wysyłam Ci namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 12.12.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Witam Sliczny dom wam wyszedł. Bardzo podobaja mi się drzwi zarówno wewnętrzne jak i wejściowe. Niestety jak wyczytałam były robione na zamówienie - troche dla mnie za daleko Pozdrawiam Dziękuję Faktycznie drzwi wewnętrzne były robione na zamówienie ale stolarz ma jakieś powiązania we Wrocławiu i na ile się orientuję tam też działa, więc wysyłam Ci namiary na priv. Bardzo dziekuje za namiary. Co prawda do montowania drzwi to mamy jeszcze trochę czasu ale trzeba sie już rozglądać, bo to rozglądanie się zabiera strasznie dużo czasu . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 14.12.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 jolasiu a ile wział za dzrwi - ile za sztuke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 14.12.2008 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 1200 zł z ościeżnicą i zamkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olaczek 15.12.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 Joasiu, czy stolarz robi także drzwi zupełnie proste? jeżeli tak to prosiłabym o kontakt na niego. Szukam też kogoś , kto zrobi szafkę do lazienki. Ciekawa jestem jak skończa się Towoje negocjacje z deweloperem. U mnie do odbioru jeszcze długa droga a już się martwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 15.12.2008 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2008 olaczek z tego co wiem to robi drzwi tylko w takim wzorze, a poza tym to schody wszelkiego rodzaju. Szafki do łazienki raczej nie, ale jak jesteś z okolic Katowic to mogę podać namiary na faceta, który robi mi kuchnię i szafy wnękowe, możliwe że też u niego będę zamawiać szafkę do łazienki. Robił kuchnię mojej znajomej i moim zdaniem jest OK, w przyszłym tygodniu bedzie też moja kuchnia więc dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts