aka-jonek 18.01.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Jolasiu ja jeszcze chciałam zapytać o nazwę tego ciemnego gresu w salonie, bardzo ładnie wygląda takie rozwiązanie z kontrastem w kolorach.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 18.01.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Jolasiu ja jeszcze chciałam zapytać o nazwę tego ciemnego gresu w salonie, bardzo ładnie wygląda takie rozwiązanie z kontrastem w kolorach. aka aka-jonek to jest włoski gres firmy Ceasar, seria Feel, kolor Zanzibar. Dodam, że my kupiliśmy te płytki w III gatunku, w bardzo dobrej cenie i z czystym sumieniem mogę polecić - tylko na jednej płytce było lekkie przebarwienie, reszta bez zarzutu (oczywiście pod warunkiem, że wszystkie płytki kupi się z tej samej partii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 18.01.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Dzięki za szybką odpowiedź, ale jeszcze Cię pomęczę, a mianowicie gdzie udało Ci się kupić płytki w III gatunku? (Buduję w Rudzie Śl.).aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 18.01.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 W Katowicach na Roździeńskiego jest taki sklep z samymi włoskimi i hiszpańskimi płytkami - ADARI (jadąc od Katowic po prawej stronie, przed Castoramą).Jest bardzo słabo oznakowany i trochę trudno tam trafić, ale warto - mają właśnie często takie okazje (II lub III gatunek albo jakaś końcówka serii). Poza tym oczywiście w I gatunku płytki też, tylko drogie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 18.01.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Jeszcze raz dziękuję, pojadę zobaczyć je na żywo.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 18.01.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2009 Nie ma sprawy:)Akurat w tym sklepie jest ułożony kawałek podłogi właśnie tymi płytkami, więc można zobaczyć jak wyglądają na większej powierzchni (nie lubię tych ekspozycji, gdzie widać cztery płytki obok siebie i to wszystko)Przed chwilą zerknęłam na Twój dziennik i widzę, ze brałąś pod uwagę Mustanga - też kiedyś o nim myślałam do salonu, do momentu aż zobaczyłam Feel:) Stylistyka podobna ale moim zdaniem efekt znaacznie fajniejszy, zresztą ocenisz sama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 19.01.2009 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Ha ha ha wiec Harion tez u ciebie no to nieżle u nas jest Harion ale mieszany z Albastrino niemogłam się zdecydowac ktory wybrac wiec postanowałam je pomieszac wygląda dobrze choć jeszcze nieskończony brakuje obudować wanne ..wczoraj widziałam twoje zdjecie pokoju w różu....mojej córy wygląda podobnie ...zaskakujące to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 19.01.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 ..wczoraj widziałam twoje zdjecie pokoju w różu....mojej córy wygląda podobnie ...zaskakujące to wszystko Hehe, ale czad... ...z tym że u nas różowy pokój bedzie należał do... mojej mamy:) Takie kolory sobie wybrała z wzornika kolorów - teraz jest trochę załamana efektem Barbie i szykuje się do przemalowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.01.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 http://fotki.be-3.info/cache/2009-01-25/012409175823.jpg_595.jpg http://fotki.be-3.info/cache/2009-01-25/012409175718.jpg_595.jpg możesz zdradzić co to za panele,są rewelacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 26.01.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Panele Classen, seria Trend, kolor: Zebrano Arusha Ciesze się, że się podobają Jest jeszcze Zebrano Matadi - też bardzo fajne, w trochę innym odcieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 26.01.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 Panele Classen, seria Trend, kolor: Zebrano Arusha Ciesze się, że się podobają Jest jeszcze Zebrano Matadi - też bardzo fajne, w trochę innym odcieniu powiem ładnie wyglądają w połączeniu z kolorem na ścianie dzięki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marfa 28.01.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Jolasia, Piękny domek Czy mogłabyś zdradzić jaki kolor jest na tej ściance z 3 pionowymi dekoracyjnymi pasami (bardzo ładnymi ) ????? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.01.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Bardzo się cieszę, że to tak gładko Wam idzie.... mysmy niestety utknęli... na ociepleniu dachu i chyba się zanosi, że ciut nam z tym zejdzie bardzo fajne te pasiaste panele.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 29.01.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Jolasia, Piękny domek Czy mogłabyś zdradzić jaki kolor jest na tej ściance z 3 pionowymi dekoracyjnymi pasami (bardzo ładnymi ) ????? Pozdrawiam Marta Farby Decoral, kolor ściany to Beżowy Kaszmir, a pasy są w kolorze Harmonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 29.01.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Bardzo się cieszę, że to tak gładko Wam idzie.... mysmy niestety utknęli... na ociepleniu dachu i chyba się zanosi, że ciut nam z tym zejdzie bardzo fajne te pasiaste panele.... Nitubaga niestety my też utknęliśmy:( W łazience robota idzie jak krew z nosa. Nasz fachman chyba złapał jakąś fuchę na boku i wpada do nas codziennie tylko na chwilę: przyklei kilka płytek i to wszystko... Dzisiaj rano byłam z nim umówiona przed pracą na 8.00 rano, żeby uzgodnić jak ma być wykończona jedna ze ścian, no i se pojechałam, poczekałam do 9.00 i tyle... nie zjawił się i nie odbiera telefonu... Podpada nam ostatnio na całej linii... szkoda, bo do tej pory byliśmy naprawdę zadowoleni. Na razie jeszcze mam trochę cierpliwości i nie robię awantury, bo na dodatek zabrakło nam kilku dekorów i czekam aż je doślą, więc jedna ze ścian i tak na razie musi czekać... Ale jak tylko dekory przyjda i on dalej będzie nas tak zwodził to przestanę być chyba miła... Jak widać zawsze musi w końcu przyjść ten moment przestoju, no ale cóż... trzeba to tylko przeczekać, bo po nocy zawsze jest dzień Więc wytrzymałości koleżanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 29.01.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Powiem wam dziewczyny ze i u nas jest teraz przestuj może to związane z kryzysem gospodarczym ... ciągnie się jakoś wybitnie długo...schody zaczelismy robić pod koniec grudnia i do dzisiaj sa jeszcze niewyszlifowane a zaraz bedzie luty fakt faktem ze robi to pogodzinach mąż i też niecodziennie bo chyba tez juz jest zmęczony tą budową....łazienka dolna tez niedokonczona wanna czeka na zabudowe a zabudowac się niemoze puki niebedzie baterii wannowej ktora juz wybieramy ze 2 miechy kuchnia tez niedokonczona kominek równiez i tak pozaczynane a niepokończone a wprowadzic by się chciało do marca....ale widze ze takim tempem to chyba przyszłego roku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 29.01.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Escape a ja myślałam, że to tylko ja tak mam z tym wybieraniem:) Mój misiek sie wkurza, że szafy jeszcze nie zamówione a to tylko dlatego, że nie mogę się zdecydować na kolor frontów... MASAKRA! No i od grudnia nie mogę się zdecydować jaką wybrać baterię do kuchni: w kolorze zlewozmywaka czy jednak może srebrną? A tak na marginesie to mój chyba też ma chwilowo dość budowy, bo od soboty tam w ogóle nie był - ja jeżdże codziennie jak głupia, żeby chociaż policzyć ile dzisiaj płytek przykleił fachman: 3 czy może 4 sztuki? No i żeby Cię pocieszyć to też przedstawiam bilans spraw niedokończonych: WC na dole - nie zawieszona szafka, nie zamontowana umywalka i bateria, bo nie ma komu wywiercić dziur... WC na górze - nie zamontowane halogenki (nie wiem dlaczego, fachman kase już za to skasował), nie zamontowana szafka i umywalka, bo sie okazało że bateria przecieka, więc trzeba było reklamować, a bez baterii ponoć nie ma sensu... Na cały dół pstryczki i kontakty kupione ale nie poprzykręcane, bo miśkowi się nie chce... W dwóch pokojach panele położone ale listwy nie przykręcone, bo nie ma kiedy... Oświetlenie do przedpokoju zakupione, nie zawieszone, bo po co? ...a jeszcze w grudniu myśleliśmy, że w lutym się przeprowadzimy... Nawet już pierwsi znajomi się do nas wpraszają koło 10-go lutego na parapetówę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.01.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 KOBITY o czym Wy wogóle mówicie :o u mnie NIC nie jest zrobione... mam stan developerski od października boo.... a to pękały wylewki, więc utwardzali, a to zamokły okna balkonowe, właśnie skuli wylewki i uszczelniają, a to popękały ściany, więc teraz łatają, a to przerwali przewód elektryczny do napędu bramy i trzeba zdjąć kostkę przed domem, a to zamontowali kaloryfery, ale bez termostatów, a to kłócliśmy się o wykonanie Veluxów - teraz już wiem, że sa skopane dokumentnie... nawet nie ocieplone !!! a od 2 tygodni se gadamy o dociepleniu dachu co to mam w projekcie dwuwarstwowe, a na w domu mam jedno... bo se wykonawca tak zrozumiał rysunek... no akurat po prostu ręce i chęci czasem opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
escape 29.01.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Nitubago no przyznam ze przebiłaś nas na całej lini....my tu histeryzyjemy a u ciebie to faktycznie niedo pozazdroszczenia....kurcze czemu tak jest ze zamiast iśc do przodu to trzeba się cofac Jolasia niejesteś sama z tym wybieraniem...normalnie na łeb idzie dostać ...ja wkońcu wybrałam baterie wannową i mam juz w nosie czy dobra czy nie...oczywiscie te co mi się podobały to zaczynały się od 2 tys wzwyż co oczywiście z góry je przekreśla...bo niemam zamiaru wydawac tyle kasy na baterie zamierzam jeszcze przed smiercia zmienić co nieco w naszym domu wiec niebęde kupowac nic długowiecznego (bo tyle zamierzam zyc )..ta co wybralismy w miare mi się podoba ma być jutro wiec myśle ze przez weekend pogonie szwagra aby coś podziałał w kwesti zabudowy wanny która stoi i czeka od konca grudnia az ktoś ja łaskawie zabuduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 30.01.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 Ja też nie wiem o czym mowa ... bo za każdym razem co zajrzę to widzę mega postępy ... i do tego jeszcze takie ładne ... za pół roku zapomnicie o wszystkim i będziecie siedziały z kawką na tarasie odpoczywając w słonecznych promieniach poranka ... ehhhhhhhhhh rozmarzyć się tak ... jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts