Jolasia 16.02.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Dzieki Izulek, mam niezłego ćwieka:) A umywalki to Roca Aloe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 16.02.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 dzięki za odpowiedź. co do twojej szafki - mnie się wydaje że jest nieźle - pasuje do tych małych płyteczek nad umywalkami - wiem że to nie takie proste ale ja od pewnego czasu nauczyłam się takiego zdrowego dystansu do tych wszystkich wykończeniowych spraw i już się tak nie przejmuję - grunt to wmówić wszystkim że tak ma być i już - jeśli ktoś ma jakieś obiekcje to mówię że się nie zna i że tak chciałam - a ta szafka naprawdę nie wygląda źle - wręcz ładna ci ona - powinnaś się z niej cieszyć i koniec - ja też nie jestem zadowolona z wszystkich kolorków po malażu - np twoja sypialnia bardziej mi się podoba od mojej ale nie będę jej przemalowywać. a w pokoju synka jakaś żarówa a nie zielony wyszedł. głowa do góry i do przodu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1kinia1 16.02.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 harionowa łazienka naprawdę zrobiona z pomysłem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telmunia 16.02.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Ja z góry przepraszam za szczerośc ale według mnie szafka w ciemniejszym kolorze byłaby chyba lepsza.... chociaż jak się popatrzy dłużej na ostatnie zdjęcie, to nie wygląda wcale tak źle i wydaję mi się nawet, że pasuję kolorystycznie z tymi małymi płytkami. Pewnie nie to chciałaś usłyszeć.... To tylko moja skromna opinia Pozdrawiam i życzę dalszych, samych trafnych decyzji!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saraha 17.02.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2009 Ta szafka jest całkiem, fajna, choć wydaje mi się, że wenge pasowałaby lepiej. Ale... jak zawsze jest jakieś "ale"... Byłoby bardzo ciemno, a tak koolor tego drewna nieco rozświetla całość. Może więc faktycznie trzeba polubić tę szafkę i tyle? Ja Ci bardzo zazdroszczę Twoich drzwi wewnętrznych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 18.02.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 ...no więc powiem Wam, że im częściej jadę na budowę i wchodzę do tej łazienki to tym bardziej mi się podoba i przestaje mnie razić ta szafka, więc chyba nie będę nic zmieniać. No i czas jest tu głównym doradcą niestety. Nie mam już siły na kolejne przesunięcia i oczekiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.02.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Jolasiu ja jeszcze chciałam zapytać o nazwę tego ciemnego gresu w salonie, bardzo ładnie wygląda takie rozwiązanie z kontrastem w kolorach. aka aka-jonek to jest włoski gres firmy Ceasar, seria Feel, kolor Zanzibar. Dodam, że my kupiliśmy te płytki w III gatunku, w bardzo dobrej cenie i z czystym sumieniem mogę polecić - tylko na jednej płytce było lekkie przebarwienie, reszta bez zarzutu (oczywiście pod warunkiem, że wszystkie płytki kupi się z tej samej partii) Cześć Jeśli mogę spytać : ile płaciłaś za ten gres ? Bardzo ładnie sie prezentuje W razie czego poproszę na PW pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 18.02.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Gres Zanzibar (ten ciemny) kupiłam w III gatunku - kosztował ok. 89/m2, a o ile dobrze pamiętam to I gatunek kosztuje ok. 200złZ tym że na prawdę mogę szczerze polecić nawet III gatunek: płytki równiutkie, z całej dostawy tylko jedna sztuka miała lekkie przebarwienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majki 18.02.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 OK, dzięki, a ten jasny to też ta seria, czy już jakiś inny ? Jeśli mogę jeszcze spytać jaki i za ile ... ? pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 18.02.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 Majki chyba Cię rozczaruję bo jest to gres z firmy Amadeceramica - firma podobno hiszpańska ale z tego co wiem to sam gres jest chiński. Natomiast cena to 143,00zł/m2 i tutaj też szczerze polecam - nasz glazurnik nie mógł wyjść z podziwu jak równe i solidne były te płytki. Kolor to chyba Moonlight Beige, wymiar 80x80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 01.03.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Jolasia, Zawitałam po raz pierwszy do twojego dziennika a tu proszę dom prawie wykończony i to jak ładnie!!!! A w łazience Harion - moja niespełniona miłość Będę zaglądac częściej po inspiracje. Jeszcze dodam, że Twoja szafka w łazience jest bardzo O.K. bo chyba nie chodzi o to, aby wszystko pasowało do siebie idealnie, bo wtedy jest trochę nudno... Ciepły brąz mebla ociepla trochę zimnego Hariona - sorry za te meteorologiczne porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
częstochowianka 10.03.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 JOLASIU sledze twoj dziennik regularnie , wszystko mi sie u ciebie podoba , duzo rZeczy zrobie podobnie jak ty , ale ta szafka w łaziece grrrrrrr , tylko sie nie złosc - pytalas to odpowiadam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 NOOOOOO .... dostałam wiadomość, że coś się w dzienikczu pokazało i co? no ślicznie jest... i tyle nowości..... w zaledwie miesiąc ... super.... mnie interesuje szafka pod skosem... powiesz mi co masz we wnętrzu półeczki i jakiś inny bajer... cz wygodnie jest tam sięgać? u mnie też jest taki skos... się chcę czegoś wywiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 15.03.2009 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Witam wszystkie "podglądaczki" i dziękuję za wpisy - pomimo, że często nie miałam czasu odpisywać to zawsze miło było usłyszeć coś miłego:) Renka Grabow dzięki za otuchę w kwestii szafki - już ją polubiłam:) częstochowianka Dzięki za szczerość, na zdjęciach faktycznie fatalnie wygląda ta szafka, ale w rzeczywistości , w świetle naturalnym prezentuje się lepiej, albo ja już ją pokochałąm i nie widzę wad;) Specjalnie dla Ciebie Nitubaga: zabudowa u mamy w pokoju to był chyba super pomysł, wykorzystana została przestrzeń pod skosem, w które ciężko zrobić coś sensownego. W szafie po bokach są drążki do wieszania ubrań, a pośrodku półki i szufladki.Specjalnie dla Ciebie zdjecia wnętrzności:) Tu jest środkowa część:http://fotki.be-3.info/cache/2009-02-21/Budowa-940.jpg_595.jpg A po prawej i lewej stronie jest drążek (tu widać ten z lewej):http://fotki.be-3.info/cache/2009-02-21/Budowa-942.jpg_595.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 oooooo dzięki u mnie tego skosu jest znacznie mniej... znaczy pokój mam mniejszy, ale i tak bardzo dziękuję, bo o wieszaku na ciuchy nie pomyślałam super sprawa.... a mogę te dwa zdjęcia świsnąć Ci i u siebie w dzienniku sobie wrzucić, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 15.03.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 oooooo dzięki super sprawa.... a mogę te dwa zdjęcia świsnąć Ci i u siebie w dzienniku sobie wrzucić, co? Jasssne, kopiuj do woli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Jolasiu nie wiem czemu wczesniej do ciebie nie dotarlam Super pomysly, te strukturki to sobie chyba zgapie, podobnie jak zabudowe skosow Widze, ze jestes ze Slaska moze moglabys sie podzielic namiarami na ludzi od szaf przesuwnych, kuchni, ocieplenia, o ile mozesz polecic oczywiscie, napisz mi prosze takze na priv w jakich okolicach Slaska mieszkasz bo nie wiem czy ekipom bedzie sie chcialo jechac Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-nita 15.03.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 jolasia cudnie u ciebie zwlaszcza drzwi wewnętrzne,ściągnęlam na mojego kompa,żeby mi nie uciekly,będzie wzór dla stolarza,mam nadzieję,że sie nie zlościsz,lazienka harionowa też super,no i strukturka cuuudo,gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.03.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Jołaś, idziesz pełną parą! Cudnie! Wszystko to jeden stolarz Ci robił??? Gratulki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts