Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Najlepiej by było obejrzeć wybrany projekt w wersji gotowej :lol:

to jest do zrobienia :D ....trzeba poszukać forumowiczów którzy takowy budują a następnie umówić się na oględziny :D

Najlepiej by było obejrzeć wybrany projekt w wersji gotowej :lol:

Niestety nie znalazłam posiadaczy mojego :( Gdybym znalazła - spałabym spokojnie :)

Problem w tym jak ktoś buduje dom według projektu indywidualnego no to niestety nie ma mozliwosci obejrzenia projektu w rzeczywistosci.

Nasz dziennik budowy:

http://forum.muratordom.pl/dom-wg-ind-projektu-adrianny-i-michala,t138879.htm

Pozostaje również zdrowy rozsądek - jak w projekcie pokój ma 16m2 to ma mniej wiecej tyle - salon 25-35m2 - mozna sobie odniesc to do posiadanego/wynajmowanego/znanego mieszkania ;) i spac spokojnie

fakt, ze przy fundamentach wszystko jest małe, bo i ławy szerokie i inna perspektywa ... jak sa sciany i strop tez inaczej wyglada ...

zgadza się , tylko się tak wydaje że mało miejsca, ja też mam salon o wielkości ok. 37 m2 i wcale nie wygląda na taki duży, nawet teraz, gdy jest już stan surowy zrobiony, ale wymiary się zgadzają :lol:

Dopiero po pomalowaniu można coś konkretnego powiedzieć - jedne kolory powiększają inne pomniejszają.

Wstawiasz lustro i już masz dużo większą przestrzeń.

Duże przeszklenia na ogród też robią swoje.