niebieska331 25.08.2008 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 witam mój tata jest rolnikiem posiada działkę 64ar chciała bym postawić dom na niej Zgodnie z miejscowym planem zagospodarowania działka w 85%teren zieleni nieurządzonej 15%teren zieleni leśnej ponadto część działki znajduje sie w liniach rozgraniczajach drogę dojazdową w urzędzie powiedziano mi że mam czekać 2 lata na zmianę kwalifikacji niby jest plan ale widzialam na stronie gminy że rospisano przetarg na nowy już nic z tego nie rozumiem jak dla mnie to grzej ze mamy plan bo tak bym mogła WZ na tate załatwić a tak to mam czekać złożyliśmy prozbe o przekwalifikowanie działki do burmistrza i tyle pomocy niech mi ktoś to wytłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bmiara 25.08.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 A co tu do tłumaczenia? Masz plan mpzp w którym działka jest zaznaczona jako zieleń, zgłaszasz prośbę/uwagę do nowego planu i czekasz cierpliwie aż ją uwględnią w następnym mpzp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niebieska331 25.08.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dzieki za odp miałam nadzieje że istnieje jakas inna opcja zastaniawia mnie tylko jak sąsiad który zakupił działkę lesną wycioł drzewa i sie buduje wszystko w przeciagu tego roku prowadzi dzaiałalność gos wiec niewiem czy istnieja jakieś kruczki prawne ze mu sie udalo czy korupcja ale to chyba by sie mu nie opłacało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 26.08.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 To może po prostu weź flaszkę i idź do tego sąsiada na rozmowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts