tomzoo 25.08.2008 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam, w gąszczu poszukiwań sprzętów wszelakich do budowanego domku po różnych opiniach, testach - często będących pisanymi przez danego producenta natrafiłem na stronkę http://www.cokupic.pl Wydaje mi się, że to będzie bardzo dobre miejsce do wydawania opinii o różnych produktach, które są potrzebne do domu a niekoniecznie o których mamy wystarczającą wiedzę. Asortyment tam uwzględniony jest dużo bogatszy niż na innych stronach, które ograniczają się do rtv i agd. Nie jestem przedstawicielem tej strony, więc proszę tego nie traktować jako reklamę. To po prostu moja luźna propozycja. Wiem, że nic nie przewyższy mądrości forum muratora ale czasami ciężko tutaj wyszukać konkretną informację szczególnie opinie o sprzętach domowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts