Eluś 04.09.2008 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Wątek rozwinął się wspaniale. Tyle propozycji.Za wszystkie podpowiedzi dzięki. Jeśli chodzi o zdjęcia to sprawa będzie możliwą do realizacji za ok. 3 tyg .Bo na obecną chwilę nie mam swobodnego dostępu do Internetu. Myślę, że one dużo wyjaśnią. Moje meble są oznaczonej jako dąb 5.To ładny ciepły brąz. Jak brązowa kredka w zestawie 12 kolorów. Na szczęście mam jeszcze trochę czasu na podjęcie decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sato83 22.10.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Ciemny brąz z niebieskim to świetne połączenie. Dodałabym do tego może jakieś beze.Jedno wiem, bo tak było u mnie przez jakiś czas, pokój majacy okno od wschodniej strony był w większości niebieski. Przebywanie w nim popołudniu było faktycznie lekko przygnębiające. Źle dobrany niebieski(jak np złe tapety) może wszystko zepsuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts