Marcin R 19.11.2004 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2004 Wstawiłem zdjęcia do albumu. Kiepskie ale tak to kiedyś wygladało. W pracy mam tylko to. Następne będą lepsze.Pozdrawiam http://foto.onet.pl/albumy/album.html?id=30835&q=D12A&k=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin R 23.11.2004 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Dodałem zdjęcia.... ale zima wczoraj była.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 26.11.2004 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Ładnie wyszedł ci domek... Podziwiam Cię za twoją determinację - ja bym się nie wprowadził do stanu surowego... Też przymierzam się do wybudowania swojego domu, ale na razie zarabiam, inwestuję, urabiam się po pachy żeby mieć za co wybudować... Masz może zdjęcia środka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewad-12 02.03.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2005 Witajśliczny domek,jak Masz jeszcze jakieś zdjecia to chętnie pooglądam.My budujemy d-12,ale koniec jeszcze daleki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin R 14.10.2005 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Witajcie dorodzy czytelnicy!U nas Ok. Podlogi pokończone ale lato i jesień 2005 przyniosły duży składzik opału kominkowego (sam sam sam , zrobę zdjęcia to wystawię), poddasze i drzewka krzaczki i QUADA!!!!!!!Kupiłęm mojemu synowi QADA!!! Ale zabawa Rafał ma 6 lat i zasuwa jak diabli. Ja oczywiście też. Po polach i wertepach w mojej okolicy a Sara goni za nami. Trochę podupadłem finansowo ale człowiek musi żyć i odpoczywać! LUDZISKA BUDUJCIE SWOJE DOMKI NIE KONIECZNIE WIELKIE. "W DOMACH Z BETONU NIE MA WOLNEJ MIŁOSCI..."ANIU KOCHAM CIĘ!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts