Gość amelani 30.06.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Mam trochę może dziwne pytanie, ale liczę, że mi pomożecie... Otóż, czy sądzicie, że drewniane żaluzje źle będą wyglądały przy białych plastikowych oknach. Mój TŻ tak sądzi, ale ja nie jestem przekonana, chociaż z drugiej strony może ma rację... Wypowiedzcie się, proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 01.07.2005 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Otóż, czy sądzicie, że drewniane żaluzje źle będą wyglądały przy białych plastikowych oknach. Mój TŻ tak sądzi, ale ja nie jestem przekonana, chociaż z drugiej strony może ma rację... Wypowiedzcie się, proszę! Jak bylem dzieckiem i sie buntowalem ,ze musze do garnituru zakladac biala koszule, to mi mama odpowiadala , ze bialą , bo ta pasuje do ...wszystkiego.Chyba miala racje A tak swoja droga , to nie tyle rama okna odgrywa tu glowna role ile charakter wnetrza i jego stylistyka. Jak urzadzisz wnetrze cóś kolo high-tech to takie zaluzje moga zgrzytac, ale jak dopasujesz drewienko do mebli czy podlogi to bedzie oki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 01.07.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Mam na "plastikach" założona żaluzje drewniana z Ikei i jest OK.Meble i jakies dodatki w podobnym kolorze i moim zdaniem wszystko pasuje.W Ikei zawsze możesz towar oddać,masz wiec możliwość dopasowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość amelani 02.07.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Wydaje mi się, że takie żaluzje pasują najbardziej do stylu afrykańskiego, japońskiego itp. Pokój, w którym myślę zamontować owe to stare budownictwo, ze sztukateriami na suficie, a kolor planuję, oczywiście, dobrać do mebli. Czyli jednak mogę zaryzykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anouk 10.03.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Jak wam się podoba taki zestaw? Marzą mi sie takie żaluzje ale jakoś mi to nie pasuje, zwłaszcza kiedy żaluzja jest zamontowana na szybie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 10.03.2006 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Witaj anouk nie jest to takie straszne połączenie, pod warunkiem, że żaluzje będą raczej cienkie i sprawiały wrażenie lekkich. Inaczej będzie ciężko i przytłaczająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Soniq 10.03.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2006 Jak wam się podoba taki zestaw? Marzą mi sie takie żaluzje ale jakoś mi to nie pasuje, zwłaszcza kiedy żaluzja jest zamontowana na szybie. nie wiem czy dobrze rozumiem o jakie zaluzje chodzi ... ??? ja mam plastikowe biale okna i drewniane zaluzje (dosc szerokie) od wewnatrz mnie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 11.03.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2006 ja mam plastikowe białe okna i żaluzje od środka drewnopodobne, cieniutkie metalowe robione na drewno wszyscy się nabierają że drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 12.03.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2006 potwierdzam mam dość ciemne drewniane żaluzje przy białych oknach i wygląda to dobrze. Bez obaw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgonia 22.03.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2007 prosze o opinie użytkowników - czy rzeczywiscie są sensowne?a jak z czyszczeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NERJA 21.08.2007 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 jak w tytule.ikea odpada. mają być drewniane, a nie w kolorze drewna. macie jakieś sensowne adresy? dziękuje za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 21.08.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 jak w tytule. ikea odpada. mają być drewniane, a nie w kolorze drewna. macie jakieś sensowne adresy? dziękuje za podpowiedzi. ostatnio moja znajoma kupowała tu http://www.wszystkodookien.pl/ piekne szerokie żaluzje drewniane, nie taki wąskie jak w IKEA. Oczywiscie maja też te wąskie. Pozdrawiam, KasiaR http://www.wszystkodookien.pl/pic/zaluzje_poziome/zaluzje_poziome4a.jpghttp://www.wszystkodookien.pl/pic/zaluzje_poziome/zaluzje_poziome3a.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jean70 16.06.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Drewniane ładnie by wygladały w mojej kuchni (po remoncie!!!) ale czy są praktyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 16.06.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 ja mam, a do tego płytę gazową (czyli tłuste osady ), wyglądają bardzo ładnie. Niestety, ale czyścić trzeba, min. co tydzień przejeżdżam "po wierzchu" ściereczką, a raz na dwa-trzy tygodnie czyszczę dokładnie - każdą spałeczkę osobno. Nie jest to bardzo pracohłonne, bo deseczki są duże (ja i tak nie mam tych największych 5cm). Pamiętam jak było z czyszczeniem aluminiowych żaluzji - tragedia. Na dzień dzisiejszy zawiesiłabym je ponownie napewno:) P.S. jak się nie ma siły na czyszczenie, można żaluzje ustawić pod takim kątem, że kurzu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_p 16.06.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Polecam drewniane żaluzje do kuchni. Narazie tłusty brud się na nich nie osiada na szczęście ,ale kurz jak najbardziej. Czyszczę je raz na 3-y tygodnie. Wyglądaja naprawde nowocześnie - tylko ta cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 16.06.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ja mam z Ikei, więc cena mnie nie zabila:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_p 16.06.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Ja w sypialni mam żaluzje z Ikei a w kuchni to nie wiem co to są za żałuzje. W każdym razie drewniane o szerokich deseczkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jean70 16.06.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Myślałam, że mnie zniechęcicie...a tak nabrałam jeszcze wiekszej ochoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 16.06.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 też się nad tym zastanawiam czy takie drewniane, ciemne żaluzje (by Ikea) są praktyczne w kuchni,ale podobają mi się bardzo a co myślicie o takich żaluzjach w łazience,nie będzie im przeszkadzać wilgoć, mam duze okno nad wanną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barzuc 24.06.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 ... a co myślicie o takich żaluzjach w łazience,nie będzie im przeszkadzać wilgoć, mam duze okno nad wanną Dołączę się do pytania, sytuację mam podobną - okno tuż obok wanny, a niestety "chlapanie na około" nie jest rzadkością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts