duś1719506024 25.07.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 nie wiem, nie mam żaluzji z ikei. obecność żyłki jest natomiast standardem we wszystkich roletach, które oglądałam w rozmaitych punktach z roletami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 25.07.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 (edytowane) Ja mam zaluzje drewniane z IKEA ok.1,5 roku i ogólnie jestem z nich zadowolona, ale.. No własnie strasznie mnie denerwuje to, ze po uchyleniu okna przewracaja mi np. swieczki na parapecie. Moze ktoś jest zorientowany w temacie tych zyłek przytrzymujacych zaluzje? Mozna gdzieś coś takiego kupić?A jeśli chodzi o mycie, to nie jest fajnie delikatnie mówiąc. Myję po kolei każdą listewkę, nawet kupiłam specjalną szczoteczkę do mycia zaluzji w sklepie tchibo. Cieszę się, ze mam żaluzje tylko w dwóch oknach, choć efekt wizualny jest świetny. Edytowane 25 Lipca 2011 przez martahp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 25.07.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 nie sądzę aby można było te żyłki tak po prostu dołożyć - w moich żaluzjach ona przechodzi przez dziurkę w każdej listewce. nie wyobrażam sobie jakby te dziurki dorobić tak precyzyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martahp 26.07.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 No tak, myslałam ze te żyłki są mocowane inaczej. Szkoda, ze wcześniej o nich nie wiedziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xem 29.01.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 (edytowane) Archeologiczna reklama debiutanta Edytowane 29 Stycznia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gahan 19.05.2014 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2014 Odkopuję temat, bo...południowe słońce mi świeci wprost na stół w jadalni i nic nie widzę na monitorze, nie mówiąc o upale roleta - czy żaluzja, drewniana rzecz jasna; mam w oknie zazdroski i lekkie zasłonki, okna ciemne, szprosy, a myślę o białych żaluzjach - bo do wnętrza pasują mi białe; tyle,że nie wiem czy nie za dużo tego dobrego w oknie, bo jak żaluzje - to tylko, a jak zazdroski i zasłony - to już raczej nie żaluzje; jedno i drugie? u mnie spełniałyby rolę głównie przeciwsłoneczną, tak bez słońca byłyby podniesione; może bardziej sensowna byłaby roleta? jak myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henio i Henia 10.10.2014 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 (edytowane) Żaluzje drewniane to całkiem dobry wybór. Białe na pewno mogą jeszcze dodatkowo rozświetlić pomieszczenie. Chyba przy takich żaluzjach niepotrzebne są już firanki, zazdrostki, itd. My mamy małe mieszkanie, więc zdecydowaliśmy się na rolety. [moderowano - reklama debiutanta] My z mężem jesteśmy zadowoleni z wyboru, chociaz gdybym miała duży dom i dużo pieniędzy raczej zdecydowałabym się na rolety zewnętrzne Edytowane 10 Października 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Henio i Henia 23.10.2014 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2014 (edytowane) Edytowane 23 Października 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian1012 20.07.2016 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Ja akurat wolę rolety. U siebie mam szare rolety dzień noc w kasecie. W kuchni mam dodatkowo firankę i połączenie jednego i drugiego wygląda bardzo dobrze. Kiedy odsłonię całkowicie okna aby było jasno to okno przesłania firanka i dzieki temu jest bardzo jasno ale nie widać na zawnątrz co się dzieje w mieszkaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Jankowiak 24.05.2021 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2021 Witam, wiem że trochę nieaktualne, ale ja jestem zadowolony ze swoich żaluzji drewnianych. Zamówiłem w Lestore, i jestem zzadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts