DaroMan.. 25.08.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 ..na czas budowy wywiezlismy z zona nasza stara ale solidna wersalke do starego domu po baci..wczoraj przywiezlismy ja do domu z zamiarem zakupu nowego materialu i oddania jej do tapicera...jednak w momencie podnoszenia jej, zauwazylem drobne kopczyki trocin pod wersalka oraz kilka drobnych dziurek w konstrukcji drewnianej ( kolatek domowy? )..czy moge ja przetrzymywac w domu do czasu renowacji?...co powinienem zrobic ?..jakich srodkow uzyc? ( nafta w kazda dziurke? ) pozdroooD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Old House 26.08.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 ..na czas budowy wywiezlismy z zona nasza stara ale solidna wersalke do starego domu po baci..wczoraj przywiezlismy ja do domu z zamiarem zakupu nowego materialu i oddania jej do tapicera...jednak w momencie podnoszenia jej, zauwazylem drobne kopczyki trocin pod wersalka oraz kilka drobnych dziurek w konstrukcji drewnianej ( kolatek domowy? )..czy moge ja przetrzymywac w domu do czasu renowacji?...co powinienem zrobic ?..jakich srodkow uzyc? ( nafta w kazda dziurke? ) pozdrooo D Jak najszybciej wtryśnij środek owadobójczy do otworów. Wszystkie otwory są ze sobą połączone więc nie zachodzi potrzeba aplikowania trucizny do każdego z osobna wystarczy to robić w odstępach parocentymetrowych. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts