Funia 25.08.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 W wakacje byłam z rodzinką w Zakopanym.We wrześniu lub październiku planujemy z Misiem jakieś ciepłe kraje.Z jakim biurem jechać?Co polecacie?Czy ktoś jechał przez biura niemickie?Znalazłam niedrogi (w cenie lepszej polskiej wycieczki do Egiptu) wyjazd na Wyspy Zielonego Przylądka właśnie z niemickiego biura za pośrednictwem BonVoyage - ktoś coś wie na temat tego biura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 26.08.2008 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja zawsze wybieram osobiście sprawdzone i pewne - Scan Holiday lub Tui, ale podobno i Neckermann jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwek 26.08.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Tego biura akurat nie znam. My korzystaliśmy z pośrednictw biura Orlica. Wszystko ok. Tylko sprawdź jakie biuro niemieckie organizuje wycieczke. Nie polecam biura GLAUCH. Generalnie niemieckie biura są dużo tańsze, ten sam hotel, długość pobytu i opcja wyżywieniowa, na czteroosobową rodzinę to ok 2 tys w kieszeni. Jak znasz troche niemiecki nie korzystaj z pośredników odwiedź biura we Frankfurcie (daleko nie masz) a zaoszczędzisz trochę kaski na różnicy w kursie EUR. Pośrednicy przeliczają po kursie międzybankowym. Miłych wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 26.08.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja znalazłam taką stronkę: http://bonvoyage.pl/rb/page.php?id=525 oferty ciekawe, ale się boję. Pomysł z odwiedzeniem niemieckich biur podrózy faktycznie fajny. Dzięki. Inne opnie o biurach pordróży mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 26.08.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja gorąco polecam właśnie Scan Holiday albo Tui. Niestety nie są najtańsi ale oferują bardzo przyzwoity standard wypoczynku. Bez żadnych niespodzianek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 29.01.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ja gorąco polecam właśnie Scan Holiday albo Tui. Niestety nie są najtańsi ale oferują bardzo przyzwoity standard wypoczynku. Bez żadnych niespodzianek.Niespodzianki są zawsze. Ot moja - będąc na urlopie ostatnio w Egipcie część pobytu była rejsem po Nilu. Nie było na to opcji AllInclusive więc wiedzieliśmy, że za dodatki trzeba będzie płacić. Jednak nie spodziewaliśmy się, że dodatkiem będzie również picie do obiadu - nawet woda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michall.m 29.01.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 mogę polecić BP Alfa Star, na podstawie moich doświadczeń (byłam z nimi 2 krotnie, więc nie jest to jakaś duża próba), wszystko bardzo przyzwoicie, nie tanie, ale solidne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 29.01.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Polecam TUI. Bylam w zeszlym roku w Turcji. Bez pudla. Sprobuj przez TUI niemiecki, nie jest moze taniej, ale standard lepszy za te sama cene i goscie z niemickich biur sa - podobno - (nie wiedziec dlaczego ) lepiej traktowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 29.01.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 Ja gorąco polecam właśnie Scan Holiday albo Tui. Niestety nie są najtańsi ale oferują bardzo przyzwoity standard wypoczynku. Bez żadnych niespodzianek.Niespodzianki są zawsze. Ot moja - będąc na urlopie ostatnio w Egipcie część pobytu była rejsem po Nilu. Nie było na to opcji AllInclusive więc wiedzieliśmy, że za dodatki trzeba będzie płacić. Jednak nie spodziewaliśmy się, że dodatkiem będzie również picie do obiadu - nawet woda.... napoje sa zawsze dodatkowo płatne jesli nie jest to All. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.01.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 napoje sa zawsze dodatkowo płatne jesli nie jest to All.Zawsze?? Do śniadania nie a do obiadu i kolacju już tak Więc nie zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 30.01.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 mogę polecić BP Alfa Star, na podstawie moich doświadczeń (byłam z nimi 2 krotnie, więc nie jest to jakaś duża próba), wszystko bardzo przyzwoicie, nie tanie, ale solidne Niestety osobiście spotkałem się z osobami, którzy mieli bardzo negatyne odczucia na temat podróży z Alfa Star. Dość sporo też narzekań można wyczytać na sieci. Osobiście nie byłem z nimi - wolałem wybrać coś co ma mniej narzekań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 30.01.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 napoje sa zawsze dodatkowo płatne jesli nie jest to All.Zawsze?? Do śniadania nie a do obiadu i kolacju już tak Więc nie zawsze. Sorry za nieścisłość, chodziło mi o obiady, odbiado-kolacje, kolacje itd. Jedynie do śniadania napoje są bezpłatne. Ale w ofercie zawsze jest zaznaczone, że napoje do w/w posiłków są płatne. Znowu mi się to "zawsze" wkradło, więc może napiszę tak w 99,99 % ofert jest zaznaczone, że do w/w posiłków napoje sa płatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 09.03.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 We wrzesniu byłam w Egipcie z Alfa Star. Nie miałam na co narzekać. Rodzice też korzystaja tylko z tego biura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 09.03.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Nie polecam Triady. Sprawdzone 100 % Ecco Holiday parokrotnie , do Eximu trzeba mieć cierpliwość . TUI zdziadziało strasznie. Nasz Orbis to już załamka. Szukaj opini na wakacje.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 09.03.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Ja zawsze szukam wczasów na internecie na stronie TRAVELPLANET.PL,tam mają oferty ze wszystkich biur podróży ,a poźniej jadę do biura już z wybraną ofertą.W tamtym roku byliśmy z Triady na Cyprze,a dwa lata temu z Oasis w Egipcie i było wszystko ok .Jak najbardziej polecam.Przy trzecim wyjeździe z ich biura jest dodatkowo jakaś zniżka W tym roku ze względu na budowę nie jedziemy nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elzbietkask 12.03.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Nie polecam Triady. Sprawdzone 100 % Ecco Holiday parokrotnie , do Eximu trzeba mieć cierpliwość . TUI zdziadziało strasznie. Nasz Orbis to już załamka. Szukaj opini na wakacje.pl. my korzystaliśmy z Trady na Cypr - super, ani jednego problemu nie mieliśmy. z Orbis byliśmy na Majorce - też rewelacja z Exim (chyba ) w Egipcie - też bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 19.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 ja kupuje wakacje zawsze na travelplanet.pl , jak wybiorę juz ofertę dopiero wtedy dowiaduje się jakie biuro podróży prowadzi daną ofertę. W ten sposób byliśmy już z kilkoma biurami i żadno nie zaliczyło jakiejś ewidentnej wpadki. W tym roku po raz pierwszy jedziemy z selectour, bo tylko oni mieli w ofercie hotel, do którego chcemy jechac. Ale hotel mamy sprawdzony, więc mam nadzieję, że niespodzianek nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrEciu 19.03.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Ja byłam w Tunezji z Exim Tours i też nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasja 29.04.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 proponuję wybrać cel wycieczki i poczytać forum ludzie którzy tam byli opisują jak jest naprawdę jaki standart czego można się spodziewać np. jedzenie , animacje,wygląd pokoju dla kogo polecają (rodzin z dzećmi czy singlów ) i przeważnie przewodnik jest ten sam (też opinia jego pracy ) za każdym razem tak robię i nigdy nie jestem rozczarowana a wręcz zadowolona...powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 30.04.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 w sumie to teraz pracuje w biurze podróży, i powiem wam , że to nie ma znaczenia jakie biuro wybierzecie bo rzadko biuro ma możliwość sensownego kontrolowania wykonawców zobowiązań.......... jak się kiepawo ułoży wyjazd to z najlepszego biura nie będziecie zadowoleni... pokoje w hotelach są przydzielane losowo i nie masz wpływu co i jak.... a pracownicy zwykle nie mają pojęcia o czym mówią bo przecież tam nie byli wbrew temu co mówią.............. więc trzeba mieć dystans i przestać winić biura za porażki... nic nie ma za darmo jak chcecie mieć wypas to trza zapłacić .... i tyle...... nie polecam najtańszych opcji.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts