urszulak 26.08.2008 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Czy ktoś ma takie?Jak się sprawują?Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 26.08.2008 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Czy ktoś ma takie?Jak się sprawują? DziękujęPodaj więcej szczegółów. Dotychczas nie spotkałem się z takimi drzwiami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
urszulak 26.08.2008 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 http://www.wiatrak.biz.pl/?p=productsList&iCategory=48&sName=Drzwi-zewn%C4%99trzneTeż je pierwszy raz spotkałam.Podoba mi się jeden model-chyba nowy,bo na ich stronie ich nie ma.(a chodzi o drzwi zewętrzne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 26.08.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 http://www.wiatrak.biz.pl/?p=productsList&iCategory=48&sName=Drzwi-zewn%C4%99trzne Też je pierwszy raz spotkałam.Podoba mi się jeden model-chyba nowy,bo na ich stronie ich nie ma.(a chodzi o drzwi zewętrzne)No i wszystko jasne, Wiatrak, to nazwisko właściciela firmy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTiiii 26.08.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Ja mam ich drzwi dokladnie nr.9 . Ogladalem wiele i jak na taka cene to sa zacne. Dopiero wstawione wiec poza wygladem wiele nie powiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełM 08.09.2014 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2014 Mam WP5 inox z dostawką. To drogi model, ale też solidne wykonanie: grube, masywne, zamek listowy, pakiet 3+szybowy, system jednego klucza. Ciężkie, dębowe. Gdybym miał kupować jeszcze raz, to przemyślałbym jedynie lustro weneckie. Takie zamówiłem i takie mam, ale lustro ma dwie wady: - włączysz światło w środku i na zewnątrz, to widać domownika wewnątrz. - lustro w dzień to przyciemniona szyba a dostawka miała doświetlić wiatrołap Co do samego producenta. - długo czekałem na wykonanie, bo był problem z doborem koloru (chcieliśmy w kolorze okien, 3 próby) - pozytywnie zaskoczył mnie serwis. Po zimie zobaczyłem na drzwiach od wew. przebarwienie wielkości paczki zapałek. Nie wiem skąd, może było, może wyszło po czasie. Zgłosiłem do producenta. Oględziny na miejscu, dalej zabrali i szybko wróciły bez wady. Widać, że im zależy na zadowoleniu klienta. W swoim czasie z "przemowy reklamowej" zapamiętałem jeszcze, że drewno SPROWADZAJĄ. Przy własnym tartaku jest pokusa żeby przerabiać "całość". Tutaj słabszy materiał po prostu nie jest kupowany. Zobaczymy po kilku latach, ale póki co jestem zadowolony. Zimą Wiatrak robi drzwi wewnętrzne i chyba tam zamówię. Ich ościeżnica jest masywna, na całą szerokość muru, a nie tylko maskownica. Nie mam zbyt daleko to dojadą, zmierzą otwory, wykonają, obsadzą. Zobaczymy jak wzornictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annaka 05.07.2015 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2015 Witam,czy ktoś może ma jeszcze drzwi od tego producenta? Zastanawiamy się mocno nad zakupem modelu ns13 ale niestety nie znamy nikogo kto takowe drzwi użytkuje i mógłby podzielić się opinią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaby_wielblad 19.07.2016 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Podbijam. Ktoś ma i sobie chwali (lub nie)? Wiatraka poleca mi firma od okien, o której tu dobrze piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalkulatorek 19.07.2016 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Mamy takie drzwi, ale krótko. Na razie nie ma z nimi problemu. Cena i parametry tutaj są dość sensowne, a do tego mają spory wybór wzorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 19.07.2016 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Kiedyś handlowałem drzwiami Irka Wiatraka.Drzwi solidne dobrze wykonane choć wyglądem odstawały 2-3 lata od konkurencji.Jeśli komuś się wzór podoba to "wodzu" jak powiada Irek będziesz zadowolony.Bardzo mało reklamacji poprostu solidne drzwi z rodzinnej niewielkiej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domelek 10.08.2016 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 My mamy dopiero co zamontowane Dąb WP Exclusive grube na 80mm jak narazie jesteśmy bardzo zadowoleni. Solidnie wykonane i ładny próg. Cenowo tez bardzo konkurencyjne poniżej 5000 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts