agnieszka1980 26.08.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam,może ktoś wie gdzie w Warszawie jest duży wybór gresów polerowanych.Jesteśmy właśnie na etapie wybierania gresów i glazury. Czy cena 163 zł/m gresu polerowanego 60x60 to normalna cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 26.08.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Generalnie glazura+gres+terakota polecam: Jagiellońska (jest tam kilka niedużych - poza jednym większym - sklepów, wybór niezły), TTW Opex (wybór niezły ale wg mnie "na jedno kopyto"), Wał Miedzeszyński (na końcu ronda po prawej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.09.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Generalnie glazura+gres+terakota polecam: Jagiellońska (jest tam kilka niedużych - poza jednym większym - sklepów, wybór niezły), TTW Opex (wybór niezły ale wg mnie "na jedno kopyto"), Wał Miedzeszyński (na końcu ronda po prawej). Gdzie na Jagiellońskiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver200 15.09.2008 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Czy cena 163 zł/m gresu polerowanego 60x60 to normalna cena? To zalerzy, bo jeśli miałby to być gres innej produkcji niż polska i chińska, to na pewno ni ebędzie to gres w Igat, a co bardziej prawdopodobne, to będzie to "włoski" gres made in hina, wiec ostrożnie jesli nie przeszkadza Ci w dobrym samopoczuciu, to, że gres jest z Chin i sprzedający mówi o tym w prost to polecam http://www.grespol.pl firma miesci sie w Ursusie, wiec stosunkowo blisko, a myśle, ze wszystkie gresy jakie sa w np. TTW opex to sa te same gresy (o ile w oógle nie tam kupowane i z marżą 300% wystawiane w innych sklepach;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Henku_wawa 15.09.2008 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Generalnie glazura+gres+terakota polecam: Jagiellońska (jest tam kilka niedużych - poza jednym większym - sklepów, wybór niezły), TTW Opex (wybór niezły ale wg mnie "na jedno kopyto"), Wał Miedzeszyński (na końcu ronda po prawej). Gdzie na Jagiellońskiej? jagiellońska 5 i okolice jagiellońskiej 5, jest tam kilka sklepów z glazurą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.09.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Generalnie glazura+gres+terakota polecam: Jagiellońska (jest tam kilka niedużych - poza jednym większym - sklepów, wybór niezły), TTW Opex (wybór niezły ale wg mnie "na jedno kopyto"), Wał Miedzeszyński (na końcu ronda po prawej). Gdzie na Jagiellońskiej? jagiellońska 5 i okolice jagiellońskiej 5, jest tam kilka sklepów z glazurą. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts