Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Orion III - Piotr & Asia & Roman

groomek

Recommended Posts

witam,

pytałeś o architekta do adaptacji projektu z Tarczyna. Ja chyba współpracowałam z tym z ul. Warszawskiej. Wtedy cena była znośna, ale wiem że ostatnio bardzo podniósł stawkę.

Poszukaj w naszym wątku, ktoś podał kontakt do pani architekt mieszkającej w okolicach Józefosławia. Góra - chyba takie było jej nazwisko.

pozdrawiam,

ms.

No właśnie z nim wczoraj rozmawiałem i dlatego ponowiłem pytanie na forum :)

Jego propozycja: 2500 PLN + dodatkowo za wszystkie zmiany w projekcie.

Co prawda zmian nie ma dużo ale i pewnie i tak nie zmieściłbym się w 4000 zł.

A za tyle w moich rodzinnych stronach to bym miał projekt indywidualny.

Dlatego postanowiłem szukać kogoś kto stawke bazową ma niższą.

No zobaczymy jak będzie.

Poszukam na forum,

w każdym razie dzieki za odzew :)

• 2 months później...

witaj,

dziennik leży odłogiem. Po Twoim ostatnim wpisie na grupie piaseczyńskiej widzę, że działasz.

Tak Ci odpisali - w momencie starania się o pozwolenie na budowę wystarczy to co jest w projekcie gotowym. Dodatkowo na mapce zagospodarowania działki wrysowuje budynek, prowadzi kreski z oznaczeniami przyłączy i tak z grubsza zaznacza bramę i furtkę.

Jak chcesz mieć gaz - czeka Cię powtórka z rozrywki, tym razem poprzedzona uzgodnieniami w ZUDP.

Niedawno zostałam podłączona do gazociągu. Jestem w miarę na bieżąco więc jeśli chciałbyś się o coś spytać - pytaj.