groomek 26.08.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam! Zapraszam do komentowania mojego dziennika Dziennik znajduje się tutaj:http://forum.muratordom.pl/orion-iii-piotr-asia-roman,t139035.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 03.09.2008 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 witam,pytałeś o architekta do adaptacji projektu z Tarczyna. Ja chyba współpracowałam z tym z ul. Warszawskiej. Wtedy cena była znośna, ale wiem że ostatnio bardzo podniósł stawkę. Poszukaj w naszym wątku, ktoś podał kontakt do pani architekt mieszkającej w okolicach Józefosławia. Góra - chyba takie było jej nazwisko. pozdrawiam,ms. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groomek 03.09.2008 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 No właśnie z nim wczoraj rozmawiałem i dlatego ponowiłem pytanie na forum Jego propozycja: 2500 PLN + dodatkowo za wszystkie zmiany w projekcie. Co prawda zmian nie ma dużo ale i pewnie i tak nie zmieściłbym się w 4000 zł. A za tyle w moich rodzinnych stronach to bym miał projekt indywidualny. Dlatego postanowiłem szukać kogoś kto stawke bazową ma niższą. No zobaczymy jak będzie. Poszukam na forum, w każdym razie dzieki za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.11.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 Witam.Z mężem budujemy Oriona II w okolicach Gniezna.Cena którą podał Ci architekt jest wysoka.My łącznie adaptacja + zmiany zapłaciliśmy 1500zł.A tak wogóle jak Wam idzie budowa?Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.11.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 witaj,dziennik leży odłogiem. Po Twoim ostatnim wpisie na grupie piaseczyńskiej widzę, że działasz. Tak Ci odpisali - w momencie starania się o pozwolenie na budowę wystarczy to co jest w projekcie gotowym. Dodatkowo na mapce zagospodarowania działki wrysowuje budynek, prowadzi kreski z oznaczeniami przyłączy i tak z grubsza zaznacza bramę i furtkę. Jak chcesz mieć gaz - czeka Cię powtórka z rozrywki, tym razem poprzedzona uzgodnieniami w ZUDP.Niedawno zostałam podłączona do gazociągu. Jestem w miarę na bieżąco więc jeśli chciałbyś się o coś spytać - pytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts