Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zawsze są 4 każdy dodatkowy to punkt. Być może u Ciebie murarze tez powiedzą , że na podstawie głównych 4 resztę sobie sami określą :)

4 powinny wystarczyć :)

Ale np. mój wesoły geodeta postanowił wyznaczyć 10 osi i oczywiście pobrać za to niestosowna opłatę :( W związku z tym nie wyznaczy ani jednej 8)

zawsze są 4 każdy dodatkowy to punkt. Być może u Ciebie murarze tez powiedzą , że na podstawie głównych 4 resztę sobie sami określą :)

4 powinny wystarczyć :)

Ale np. mój wesoły geodeta postanowił wyznaczyć 10 osi i oczywiście pobrać za to niestosowna opłatę :( W związku z tym nie wyznaczy ani jednej 8)

Cześć sąsiad :roll: :roll: :lol: :lol:

Czytałeś jakie były wczoraj jaja na działce ???

Tak, też tak uważam, ten jest przerażający.

Najfajniejszy był z tym pieskiem.

Pozdrawiam

A może to jego prawdziwe oblicze :x :x :x

Hmm, Glamcia z nas tylko Ty go na żywca widziałaś... więc :o :o :o

Bałabym sie takiego sąsiada. Wiesz co??, jeżeli takie ma oblicze, to mogłaś z nim do betoniarni jechać, jeszcze by Tobie dopłacili :wink: Nie ma tego złego....

Pozdrawiam

Bałabym sie takiego sąsiada. Wiesz co??, jeżeli takie ma oblicze, to mogłaś z nim do betoniarni jechać, jeszcze by Tobie dopłacili :wink: Nie ma tego złego....

Nigdy go na oczy nie widziałam :wink:

Ale jak bym wiedziała, że tak wygląda...to do betoniarni pojechałabym właśnie z nim :)

Pozdrawiam

Piesek to faktycznie nasz piesek :) - wabi się Filip (nie wiem czemu ? ;) ). Już był jak poznałem moją 2 połowę. Avatarek miałem na swoim serwerze w firmie, teraz po przeprowadzce nie mam czasu go postawic ponownie... Ale za kilka dni wrócę do tematu i będzie piesek :)

Hmmm... To nie moja stronka na forum, ale co tam... Moje oblicze nie należy do budzących zaufanie ;) ale podobny do avatara raczej nie jestem :) Do "ciach" też się nie zaliczam ;) Jak trzeba - straszę :evil:

Nie ma powodów do strachu :) Ludzie, którzy szukają ciągłej walki z innymi tracą w ten sposób wiele miłych chwil z życia... Szkoda na to energii i czasu... A z przyjemnych momentów buduje się przyjemne godziny, dni... I świat mimo problemów robi się zajebisty :D

ale się Panie rozgadały :lol: :lol: :lol:

I to nawet na tematy budowlane :lol:

:roll: :roll: to chyba dobrze...:), jak czują się królewny...poproszę o nowe zdjęcia :)

nie mam nowych

jutro zrobię

A Olga jest już na stałe z mamusią :D :D :D

Super :D

Bardzo się cieszę.

Ja Szymka tez od razu nie dostałam wiec wiem jakie to jest przykre jak obok leżą mamy z dziećmi a nasze dziecko jest gdzies obok same.

Cześć sąsiad :roll: :roll: :lol: :lol:

Czytałeś jakie były wczoraj jaja na działce ???

Czytałem...

Niesamowici fachowcy muszą prowadzic swoje wielkie gruchy ;)

Jak już wszytko dowieziemy na działki, wykopiemy kilka aut, pojawi się nam kilka nowych siwych włosów - przyjdą panowie z gminy i utwardzą drogę :(

Tak pewnie musi byc... :evil:

ROM - Gratulacje - trochę zazdroszczę. Sąsiadka na nowego sąsiada musi poczekac jeszcze około 125 dni :(

WOJNA WYGRANA.....

Ale gdyby nie Bartek to facet zjadł by mnie na śniadanie :)

Próbował mi coś wmówić, że ja muszę sie znać na podłożu....a jaki był przy tym agresywny ...

Dziwnym trafem przywieźli nam dzisiaj 30 ton piasku.... i samochod się nie zakopał.... :roll: :roll:

Glamcia super, bardzo się cieszę. Tak trzymaj :D