Guzmanka 26.03.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzięki.A jak mam prostokatną bryłę domu i obok przyklejony mniejszy prostokatną bryłę garażu. To mam ile punktów głównych?Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Dzięki. A jak mam prostokatną bryłę domu i obok przyklejony mniejszy prostokatną bryłę garażu. To mam ile punktów głównych? Ech... zawsze są 4 każdy dodatkowy to punkt. Być może u Ciebie murarze tez powiedzą , że na podstawie głównych 4 resztę sobie sami określą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 26.03.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 zawsze są 4 każdy dodatkowy to punkt. Być może u Ciebie murarze tez powiedzą , że na podstawie głównych 4 resztę sobie sami określą 4 powinny wystarczyć Ale np. mój wesoły geodeta postanowił wyznaczyć 10 osi i oczywiście pobrać za to niestosowna opłatę W związku z tym nie wyznaczy ani jednej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 zawsze są 4 każdy dodatkowy to punkt. Być może u Ciebie murarze tez powiedzą , że na podstawie głównych 4 resztę sobie sami określą 4 powinny wystarczyć Ale np. mój wesoły geodeta postanowił wyznaczyć 10 osi i oczywiście pobrać za to niestosowna opłatę W związku z tym nie wyznaczy ani jednej Cześć sąsiad Czytałeś jakie były wczoraj jaja na działce ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 strzelba tamten avatarek był ładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.03.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Tak, też tak uważam, ten jest przerażający.Najfajniejszy był z tym pieskiem.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Tak, też tak uważam, ten jest przerażający. Najfajniejszy był z tym pieskiem. Pozdrawiam A może to jego prawdziwe oblicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 26.03.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Tak, też tak uważam, ten jest przerażający. Najfajniejszy był z tym pieskiem. Pozdrawiam A może to jego prawdziwe oblicze Hmm, Glamcia z nas tylko Ty go na żywca widziałaś... więc Bałabym sie takiego sąsiada. Wiesz co??, jeżeli takie ma oblicze, to mogłaś z nim do betoniarni jechać, jeszcze by Tobie dopłacili Nie ma tego złego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Tak, też tak uważam, ten jest przerażający. Najfajniejszy był z tym pieskiem. Pozdrawiam A może to jego prawdziwe oblicze Hmm, Glamcia z nas tylko Ty go na żywca widziałaś... więc Bałabym sie takiego sąsiada. Wiesz co??, jeżeli takie ma oblicze, to mogłaś z nim do betoniarni jechać, jeszcze by Tobie dopłacili Nie ma tego złego.... Nigdy go na oczy nie widziałam Ale jak bym wiedziała, że tak wygląda...to do betoniarni pojechałabym właśnie z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.03.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Nareszcie odebrał.Wchodzi na mury po świętach.Fakt miał w ten poniedziałek ale nie zdązył dokończyc poprzedniej roboty.Ale to dobrze skoro chce skończyc pierwszą aby wejśc na moją Nie będzie ciągnąc dwóch od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Nareszcie odebrał.Wchodzi na mury po świętach.Fakt miał w ten poniedziałek ale nie zdązył dokończyc poprzedniej roboty.Ale to dobrze skoro chce skończyc pierwszą aby wejśc na moją Nie będzie ciągnąc dwóch od razu. No to gitara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.03.2009 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ale się Panie rozgadały I to nawet na tematy budowlane to chyba dobrze..., jak czują się królewny...poproszę o nowe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 26.03.2009 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Tak, też tak uważam, ten jest przerażający. Najfajniejszy był z tym pieskiem. PozdrawiamPiesek to faktycznie nasz piesek - wabi się Filip (nie wiem czemu ? ). Już był jak poznałem moją 2 połowę. Avatarek miałem na swoim serwerze w firmie, teraz po przeprowadzce nie mam czasu go postawic ponownie... Ale za kilka dni wrócę do tematu i będzie piesek A może to jego prawdziwe oblicze Hmmm... To nie moja stronka na forum, ale co tam... Moje oblicze nie należy do budzących zaufanie ale podobny do avatara raczej nie jestem Do "ciach" też się nie zaliczam Jak trzeba - straszę Hmm, Glamcia z nas tylko Ty go na żywca widziałaś... więc Bałabym sie takiego sąsiada. Wiesz co??, jeżeli takie ma oblicze, to mogłaś z nim do betoniarni jechać, jeszcze by Tobie dopłacili Nie ma tego złego....Nie ma powodów do strachu Ludzie, którzy szukają ciągłej walki z innymi tracą w ten sposób wiele miłych chwil z życia... Szkoda na to energii i czasu... A z przyjemnych momentów buduje się przyjemne godziny, dni... I świat mimo problemów robi się zajebisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.03.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Doberek Choróbsko mnie zmogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 ale się Panie rozgadały I to nawet na tematy budowlane to chyba dobrze..., jak czują się królewny...poproszę o nowe zdjęcia nie mam nowych jutro zrobię A Olga jest już na stałe z mamusią Super Bardzo się cieszę. Ja Szymka tez od razu nie dostałam wiec wiem jakie to jest przykre jak obok leżą mamy z dziećmi a nasze dziecko jest gdzies obok same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ile teraz waży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.03.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Romek dzięki Mam nadzieję, że ta herbatka jest wzmocniona A Zuzia na pewno za kilka dni też dołączy do mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 26.03.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Cześć sąsiad Czytałeś jakie były wczoraj jaja na działce ??? Czytałem... Niesamowici fachowcy muszą prowadzic swoje wielkie gruchy Jak już wszytko dowieziemy na działki, wykopiemy kilka aut, pojawi się nam kilka nowych siwych włosów - przyjdą panowie z gminy i utwardzą drogę Tak pewnie musi byc... ROM - Gratulacje - trochę zazdroszczę. Sąsiadka na nowego sąsiada musi poczekac jeszcze około 125 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 WOJNA WYGRANA..... Ale gdyby nie Bartek to facet zjadł by mnie na śniadanie Próbował mi coś wmówić, że ja muszę sie znać na podłożu....a jaki był przy tym agresywny ... Dziwnym trafem przywieźli nam dzisiaj 30 ton piasku.... i samochod się nie zakopał.... Glamcia super, bardzo się cieszę. Tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.03.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Ile teraz waży? koło 2 kg - codziennie trochę przybierają o kilkadziesiąt gram ale nie wiem ile ile dzisiaj ważyły No to pewnie jeszcze parę deko i też będzie razem z mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts