GLAMOURMUM 27.03.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ja tez jestem tak na chwilke wpadlam.O swoim malym dzienniczku budowy mysle kazdego dnia i na pewno go zaloze-jeszcze troche.Najpirw wytne badyle i wrzuce zdjecia mojej dzialeczki. To koniecznie daj znać, jak założysz... będę wiernie kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Pisałem u Ani że już ją wyciagnęli z inkubatora. Przynoszą je na zmiane do mamy Jednego dnia jedną, drugiego drugą Sondy są już wyciągnięte i piją na przemian z piersi i z butelki Już dawno nie byłam u Ani.... i nie doczytałam Ale jest to niewątpliwie wspaniała wiadomość, bo to oznacza, że dziewczynki sa silne i zdrowe. Bardzo się cieszę a co ciekawego się dzieje na budowie? Bloczki się murują...dzisiaj zaczęli i dzisiaj podobno mają skończyć.... właśnie się rozpadało mam nadzieję, że u Ciebie na budowie nie pada Romuś tam jest zabronione. F16 latają nad działką i rozpędzają czarne chmury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 27.03.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ja tez jestem tak na chwilke wpadlam.O swoim malym dzienniczku budowy mysle kazdego dnia i na pewno go zaloze-jeszcze troche.Najpirw wytne badyle i wrzuce zdjecia mojej dzialeczki. To koniecznie daj znać, jak założysz... będę wiernie kibicować i ja...........i ja OBIECUJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Ja tez jestem tak na chwilke wpadlam.O swoim malym dzienniczku budowy mysle kazdego dnia i na pewno go zaloze-jeszcze troche.Najpirw wytne badyle i wrzuce zdjecia mojej dzialeczki. To koniecznie daj znać, jak założysz... będę wiernie kibicować i ja...........i ja OBIECUJE!!!!! Teraz już masz przechlapane...będziemy natrętni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 27.03.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Romuś tam jest zabronione. F16 latają nad działką i rozpędzają czarne chmury Jadę dzisiaj zobaczyć najbardziej mokrą ściankę fundamentową w kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Romuś tam jest zabronione. F16 latają nad działką i rozpędzają czarne chmury Jadę dzisiaj zobaczyć najbardziej mokrą ściankę fundamentową w kraju Ale mi sie wredny sąsiad trafił O której będziesz?? bo ja około 17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Pisałem u Ani że już ją wyciagnęli z inkubatora. Przynoszą je na zmiane do mamy Jednego dnia jedną, drugiego drugą Sondy są już wyciągnięte i piją na przemian z piersi i z butelki Już dawno nie byłam u Ani.... i nie doczytałam Ale jest to niewątpliwie wspaniała wiadomość, bo to oznacza, że dziewczynki sa silne i zdrowe. Bardzo się cieszę a co ciekawego się dzieje na budowie? Bloczki się murują...dzisiaj zaczęli i dzisiaj podobno mają skończyć.... właśnie się rozpadało mam nadzieję, że u Ciebie na budowie nie pada Romuś tam jest zabronione. F16 latają nad działką i rozpędzają czarne chmury budujesz się blisko lotniska??? Tylko wypożyczyłam ... Wiesz może co się dzieje z Edytką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Doberek No właśnie Kasiu, dawno Cię u mnie nie było Romek, cieszę się, że dziewczyny już z mamą.............tylko dlaczego na zmianę??? I gdzie jest ta której nie ma przy mamie???? Mrs Constr. czy w Twoim avatarku jest domek, który będziesz budować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 27.03.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Doberek No właśnie Kasiu, dawno Cię u mnie nie było Romek, cieszę się, że dziewczyny już z mamą.............tylko dlaczego na zmianę??? I gdzie jest ta której nie ma przy mamie???? Mrs Constr. czy w Twoim avatarku jest domek, który będziesz budować???? Tak ,taki domek chcemy zbudowac,ale na razie nie widzialam ,zeby jeszcze ktos sie zabieral za ten projekt -szkoda,bo chetnie zobaczylabym taki wybudowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Doberek No właśnie Kasiu, dawno Cię u mnie nie było Romek, cieszę się, że dziewczyny już z mamą.............tylko dlaczego na zmianę??? I gdzie jest ta której nie ma przy mamie???? Mrs Constr. czy w Twoim avatarku jest domek, który będziesz budować???? od początku obie były na neonatologii zona po cięciu nie odzyskała jeszcze dawnej sprawności więc dlatego są u mamy na zmianę żeby jej jescze tak nie obciążać ale ponoć od jutra mają być obie a..........no chyba, że tak O mamusię tym bardziej trzeba dbać Jakiś termin wyjścia juz znasz? i Jak Marcia? widziała już siostry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Doberek No właśnie Kasiu, dawno Cię u mnie nie było Romek, cieszę się, że dziewczyny już z mamą.............tylko dlaczego na zmianę??? I gdzie jest ta której nie ma przy mamie???? Mrs Constr. czy w Twoim avatarku jest domek, który będziesz budować???? Tak ,taki domek chcemy zbudowac,ale na razie nie widzialam ,zeby jeszcze ktos sie zabieral za ten projekt -szkoda,bo chetnie zobaczylabym taki wybudowany No miałam na niego wielką ochotę, ale neistety warunki zabudowy ograniczone i nie dało rady. Ale baaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Doberek No właśnie Kasiu, dawno Cię u mnie nie było Romek, cieszę się, że dziewczyny już z mamą.............tylko dlaczego na zmianę??? I gdzie jest ta której nie ma przy mamie???? Mrs Constr. czy w Twoim avatarku jest domek, który będziesz budować???? Tak ,taki domek chcemy zbudowac,ale na razie nie widzialam ,zeby jeszcze ktos sie zabieral za ten projekt -szkoda,bo chetnie zobaczylabym taki wybudowany a co to za projekt??? gdzie można go obejrzeć dokładniej??? może w Twoim dzienniczku? No właśnie Czekamy na dzienniczek I komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Bardzo przepraszam Aniu , że nie bywam w gościnie u Ciebie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Bardzo przepraszam Aniu , że nie bywam w gościnie u Ciebie.... nie przepraszaj tylko się popraw już się poprawiłam i już w gościnie byłam...hmmmm ale śladu nie zostawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Romku, super wiadomości Fajnie, że obie dziewczynki mogą być już z mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Bardzo przepraszam Aniu , że nie bywam w gościnie u Ciebie.... No przecie się nie gniewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Doberek No właśnie Kasiu, dawno Cię u mnie nie było Romek, cieszę się, że dziewczyny już z mamą.............tylko dlaczego na zmianę??? I gdzie jest ta której nie ma przy mamie???? Mrs Constr. czy w Twoim avatarku jest domek, który będziesz budować???? od początku obie były na neonatologii zona po cięciu nie odzyskała jeszcze dawnej sprawności więc dlatego są u mamy na zmianę żeby jej jescze tak nie obciążać ale ponoć od jutra mają być obie a..........no chyba, że tak O mamusię tym bardziej trzeba dbać Jakiś termin wyjścia juz znasz? i Jak Marcia? widziała już siostry? terminu nie ma Marcia jescze ich nie widziała ciekawe jak zareaguje ciekawe............ciekawe.................. pamiętaj o prezencie od dziewczynek dla Martusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.03.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Bardzo przepraszam Aniu , że nie bywam w gościnie u Ciebie.... nie przepraszaj tylko się popraw już się poprawiłam i już w gościnie byłam...hmmmm ale śladu nie zostawiłam no dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.03.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Dobry wieczór kobitki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.03.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Cześć kobitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts