GLAMOURMUM 31.03.2009 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Nie wiem jak inni, ale ja jestem w szoku. Takie tempo. To na kiedy masz zamówionę ekipę od dachu? Glamcia, nie ma co w tym roku będziesz w swoim domku i tego Tobie życzę. Dzięki za kawcię Właśnie jak pisałaś, to rozmawiałam z cieślą , bo dach wchodzi na koniec kwietnia. Strop musi postać około 3 tygodni.... Cieśla jest ustawiony od 25 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A powiedz mi, ile ludzi ma ta Twoja Bartkowa ekipa? Tak z ciekawości. Bartkowa ekipa liczy: Kopanie fundamentów - 8 osób Zalewanie betonu - 6 osób Stawianie ścian z bloczków betonowych - 4 osoby Ocieplanie murów - 4 osoby Zasypywanie i wylewanie chudziaka - 6 osób Stawianie murow z Ytonga + stawianie ścian wew. - 8 osób Strop - 8 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 witam przyszłam sie przywitać fajnie wam fundamenty wyrosły ,szkoda tylko że nomogę zobaczyc wczesniejszych zdjęć pozdrawiam jessi - pracuję nad tym, wklejam juz wszystkie zdjęcia przez empikfoto. Wcześniejsze przez fotosika zniknęły.... no włąsnie widze w dzienniczku twoim że tych wczesniejszych zdjęc nie ma i nie widziałam wszystkich to fajnie,że niedługo się pojawią z powrotem biegnę zobaczyć co się u ciebie dzieje... to zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A ja muszę się z Wami podzielić dobrą wiadomością Jutro wypis ze szpitala To jest bardzo dobra wiadomość!!!! Rewelacja.... A pokoiki na poddaszu przygotowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 A ja muszę się z Wami podzielić dobrą wiadomością Jutro wypis ze szpitala To jest bardzo dobra wiadomość!!!! Rewelacja.... A pokoiki na poddaszu przygotowane?? jeszcze wczoraj lakierowałem słupy dzisiaj w nocy wstawiam meble i będzie gotowe Miód malina.... dzielny chłopak z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 31.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Żeby tylko te chemikalia nie zaszkodziły maludom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Żeby tylko te chemikalia nie zaszkodziły maludom. Może Romuś zastosował farby bez żadnych świństw .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.03.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Romuś, ale dobre wieści widzaiłam u kogoś Twoje dziewczynki, tylko nie zdążyłam Ci pogratulować bo Nadinka żyć mi wtedy nie dała śliczne perełki, jakie maciupeńkie a ja sie wam pochwalę, że Nadulka od wczoraj raczkuje do tyłu, bo do tyłu, ale już a tak wogóle to cześć wszystkim dziewczynkom i chłopczykom (Czyt. Romusiowi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Romuś, ale dobre wieści widzaiłam u kogoś Twoje dziewczynki, tylko nie zdążyłam Ci pogratulować bo Nadinka żyć mi wtedy nie dała śliczne perełki, jakie maciupeńkie a ja sie wam pochwalę, że Nadulka od wczoraj raczkuje do tyłu, bo do tyłu, ale już a tak wogóle to cześć wszystkim dziewczynkom i chłopczykom (Czyt. Romusiowi ) już Nadusia raczkuje???? Przecież widziałam ją na zdjęciu to jest jeszcze taka mała dziewczynka .... Taka mała i taka silna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 31.03.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dobry wieczór Wpadłem dzisiaj na tą kawusię, a tu po Pani inwestor ani śladu nie było Gratuluję studni (teraz wiem jak podejść do tematu swojej ) Tempo ekipy robi wrażenie, szef ekipy jeszcze lepsze - czekałem na moich geodetów, pogadaliśmy sobie chwilę - nie zgrywa faceta w stylu "co to nie ja !". Doradził mi w kilku sprawach - więc chyba powoli zaczynam mieć długi u sąsiadki Rano zaczęli zasypywać fundamenty i układać kanalizę, koło południa były już zasypane i zagęszczone, a teraz widzę w dzienniku, że już zalane... I zgodnie przewidywaniami będzie strop, a u mnie nie będzie fundamentów Ale ja za to ja juro będę miał kibelek na działce. Gratuluję stanu "0" !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.03.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ja przybieglam pogratulowc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 ja przybieglam pogratulowc Dziękuję bardzo.... bardzo Anjamen wpadnij do mojego dziennika i rzuć okiem na płyteczki do których przymierzam sie do mojej dolnej łazieneczki.... im dłużej je oglądam tym bardziej mam mieszane uczucia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Dobry wieczór Wpadłem dzisiaj na tą kawusię, a tu po Pani inwestor ani śladu nie było Gratuluję studni (teraz wiem jak podejść do tematu swojej ) Tempo ekipy robi wrażenie, szef ekipy jeszcze lepsze - czekałem na moich geodetów, pogadaliśmy sobie chwilę - nie zgrywa faceta w stylu "co to nie ja !". Doradził mi w kilku sprawach - więc chyba powoli zaczynam mieć długi u sąsiadki Rano zaczęli zasypywać fundamenty i układać kanalizę, koło południa były już zasypane i zagęszczone, a teraz widzę w dzienniku, że już zalane... I zgodnie przewidywaniami będzie strop, a u mnie nie będzie fundamentów Ale ja za to ja juro będę miał kibelek na działce. Gratuluję stanu "0" !!! sąsiad , ale mi streszczenie zrobiłeś.....ale to dobrze, bo do czwartku na działce nie będę. Bartek jest bardzo sympatyczny... tłumaczy mi kobiecie... co kobieta nie rozumie. Jest ok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.03.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 a ktore chcesz czarne w czarne esy floresy? i bialo czarne? jak na zdjeciu? bo to polaczenie jest zbyt oczojebne. czarne w czarny wzorek sa ladne ale do nich dalabym jakies gladkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 a ktore chcesz czarne w czarne esy floresy? i bialo czarne? jak na zdjeciu? bo to polaczenie jest zbyt oczojebne. czarne w czarny wzorek sa ladne ale do nich dalabym jakies gladkie mi tez podobają się te czarne w czarne esy floresy, ale obawiam się że moja łazienka tego nie przeżyje... jest mała... Ale pomyślałam, żeby dać białe w białe esy floresy+ pasek białe z czarne esy floresy i czarną podłogę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strzelba1719504319 31.03.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 sąsiad , ale mi streszczenie zrobiłeś.....ale to dobrze, bo do czwartku na działce nie będę. Bartek jest bardzo sympatyczny... tłumaczy mi kobiecie... co kobieta nie rozumie. Jest ok.... Sorry za streszczanie nie swojej budowy Zrobiła na mnie zbyt wielkie wrażenie. Obiecuję, że takie niegodnie zachowanie już się więcej nie powtórzy A jutro będę podglądał dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.03.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 najmniej podobaja mi sie te bialo-czarne. wiesz wstrzymaj sie jeszcze chwile, ja kupilam tapete do wiatrolapu jedna jest czarna w czarne esy, a druga jasna w jasne esy, zobaczysz jak wyglada takie polaczenie, tez kombinuje na ktorej scianie co a czarna podloga to nienajlepszy pomysl ile ta lazienka ma metrow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 sąsiad , ale mi streszczenie zrobiłeś.....ale to dobrze, bo do czwartku na działce nie będę. Bartek jest bardzo sympatyczny... tłumaczy mi kobiecie... co kobieta nie rozumie. Jest ok.... Sorry za streszczanie nie swojej budowy Zrobiła na mnie zbyt wielkie wrażenie. Obiecuję, że takie niegodnie zachowanie już się więcej nie powtórzy A jutro będę podglądał dalej podglądaj...podglądaj...i koniecznie zdawaj relacje.....przynajmniej będę na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.03.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 najmniej podobaja mi sie te bialo-czarne. wiesz wstrzymaj sie jeszcze chwile, ja kupilam tapete do wiatrolapu jedna jest czarna w czarne esy, a druga jasna w jasne esy, zobaczysz jak wyglada takie polaczenie, tez kombinuje na ktorej scianie co a czarna podloga to nienajlepszy pomysl ile ta lazienka ma metrow? mam mieszane uczucia co do czarnej podłogi...ale na pewno nie dam białej... (teraz jest białai ciągle latam ze szmatą ).... Łazienka ma 4,77m2. Dodam,że ta łazienka nie ma okna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 31.03.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 najmniej podobaja mi sie te bialo-czarne. wiesz wstrzymaj sie jeszcze chwile, ja kupilam tapete do wiatrolapu jedna jest czarna w czarne esy, a druga jasna w jasne esy, zobaczysz jak wyglada takie polaczenie, tez kombinuje na ktorej scianie co a czarna podloga to nienajlepszy pomysl ile ta lazienka ma metrow? mam mieszane uczucia co do czarnej podłogi...ale na pewno nie dam białej... (teraz jest białai ciągle latam ze szmatą ).... Łazienka ma 4,77m2 czyli chyba te kafle to nienajtrafniejszy wybor, biale nie bo sie brudzi a czarne nie bo tez sie brudzi. ja juz widze na tych czarnych kaflach resztki pasty do zebow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts