Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

Nie wiem jak inni, ale ja jestem w szoku. Takie tempo. To na kiedy masz zamówionę ekipę od dachu?

Glamcia, nie ma co w tym roku będziesz w swoim domku i tego Tobie życzę.

Dzięki za kawcię ;)

Właśnie jak pisałaś, to rozmawiałam z cieślą , bo dach wchodzi na koniec kwietnia. Strop musi postać około 3 tygodni....

Cieśla jest ustawiony od 25 kwietnia :)

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A powiedz mi, ile ludzi ma ta Twoja Bartkowa ekipa? Tak z ciekawości.

Bartkowa ekipa liczy:

Kopanie fundamentów - 8 osób

Zalewanie betonu - 6 osób

Stawianie ścian z bloczków betonowych - 4 osoby

Ocieplanie murów - 4 osoby

Zasypywanie i wylewanie chudziaka - 6 osób

Stawianie murow z Ytonga + stawianie ścian wew. - 8 osób

Strop - 8 osób

witam przyszłam sie przywitać fajnie wam fundamenty wyrosły :lol: :lol: ,szkoda tylko że nomogę zobaczyc wczesniejszych zdjęć :cry:

pozdrawiam :p :p

jessi - pracuję nad tym, wklejam juz wszystkie zdjęcia przez empikfoto. Wcześniejsze przez fotosika zniknęły....:(

no włąsnie widze w dzienniczku twoim że tych wczesniejszych zdjęc nie ma :cry: :cry: i nie widziałam wszystkich

to fajnie,że niedługo się pojawią z powrotem :wink: :p :p

biegnę zobaczyć co się u ciebie dzieje...:)

to zapraszam serdecznie

:p :p

A ja muszę się z Wami podzielić dobrą wiadomością

Jutro wypis ze szpitala :D :D :D

To jest bardzo dobra wiadomość!!!!

Rewelacja....:)

A pokoiki na poddaszu przygotowane??

jeszcze wczoraj lakierowałem słupy :lol:

dzisiaj w nocy wstawiam meble i będzie gotowe :lol: :lol:

Miód malina.... dzielny chłopak z Ciebie :)

Romuś, ale dobre wieści :p :p :p

widzaiłam u kogoś Twoje dziewczynki, tylko nie zdążyłam Ci pogratulować bo Nadinka żyć mi wtedy nie dała :roll:

śliczne perełki, jakie maciupeńkie :p :p :p :p

a ja sie wam pochwalę, że Nadulka od wczoraj raczkuje :p

do tyłu, bo do tyłu, ale już 8)

a tak wogóle to cześć wszystkim dziewczynkom i chłopczykom (Czyt. Romusiowi :wink: )

Romuś, ale dobre wieści :p :p :p

widzaiłam u kogoś Twoje dziewczynki, tylko nie zdążyłam Ci pogratulować bo Nadinka żyć mi wtedy nie dała :roll:

śliczne perełki, jakie maciupeńkie :p :p :p :p

a ja sie wam pochwalę, że Nadulka od wczoraj raczkuje :p

do tyłu, bo do tyłu, ale już 8)

a tak wogóle to cześć wszystkim dziewczynkom i chłopczykom (Czyt. Romusiowi :wink: )

już Nadusia raczkuje???? :o :o

Przecież widziałam ją na zdjęciu to jest jeszcze taka mała dziewczynka .... :lol:

Taka mała i taka silna 8)

Dobry wieczór

Wpadłem dzisiaj na tą kawusię, a tu po Pani inwestor ani śladu nie było :(

Gratuluję studni (teraz wiem jak podejść do tematu swojej :))

Tempo ekipy robi wrażenie, szef ekipy jeszcze lepsze - czekałem na moich geodetów, pogadaliśmy sobie chwilę - nie zgrywa faceta w stylu "co to nie ja !". Doradził mi w kilku sprawach :) - więc chyba powoli zaczynam mieć długi u sąsiadki :)

Rano zaczęli zasypywać fundamenty i układać kanalizę, koło południa były już zasypane i zagęszczone, a teraz widzę w dzienniku, że już zalane...

I zgodnie przewidywaniami będzie strop, a u mnie nie będzie fundamentów :o :o :o

Ale ja za to ja juro będę miał kibelek :D na działce.

Gratuluję stanu "0" !!!

Dobry wieczór

Wpadłem dzisiaj na tą kawusię, a tu po Pani inwestor ani śladu nie było :(

Gratuluję studni (teraz wiem jak podejść do tematu swojej :))

Tempo ekipy robi wrażenie, szef ekipy jeszcze lepsze - czekałem na moich geodetów, pogadaliśmy sobie chwilę - nie zgrywa faceta w stylu "co to nie ja !". Doradził mi w kilku sprawach :) - więc chyba powoli zaczynam mieć długi u sąsiadki :)

Rano zaczęli zasypywać fundamenty i układać kanalizę, koło południa były już zasypane i zagęszczone, a teraz widzę w dzienniku, że już zalane...

I zgodnie przewidywaniami będzie strop, a u mnie nie będzie fundamentów :o :o :o

Ale ja za to ja juro będę miał kibelek :D na działce.

Gratuluję stanu "0" !!!

sąsiad , ale mi streszczenie zrobiłeś.....ale to dobrze, bo do czwartku na działce nie będę.

Bartek jest bardzo sympatyczny... tłumaczy mi kobiecie... co kobieta nie rozumie. Jest ok....

a ktore chcesz czarne w czarne esy floresy? i bialo czarne? jak na zdjeciu?

bo to polaczenie jest zbyt oczojebne.

czarne w czarny wzorek sa ladne ale do nich dalabym jakies gladkie :roll:

mi tez podobają się te czarne w czarne esy floresy, ale obawiam się że moja łazienka tego nie przeżyje... jest mała... :wink:

Ale pomyślałam, żeby dać białe w białe esy floresy+ pasek białe z czarne esy floresy i czarną podłogę ....

sąsiad , ale mi streszczenie zrobiłeś.....ale to dobrze, bo do czwartku na działce nie będę.

Bartek jest bardzo sympatyczny... tłumaczy mi kobiecie... co kobieta nie rozumie. Jest ok....

Sorry za streszczanie nie swojej budowy :) Zrobiła na mnie zbyt wielkie wrażenie. Obiecuję, że takie niegodnie zachowanie już się więcej nie powtórzy :wink: :wink:

A jutro będę podglądał dalej :D

najmniej podobaja mi sie te bialo-czarne.

wiesz wstrzymaj sie jeszcze chwile, ja kupilam tapete do wiatrolapu jedna jest czarna w czarne esy, a druga jasna w jasne esy, zobaczysz jak wyglada takie polaczenie, tez kombinuje na ktorej scianie co :roll:

a czarna podloga to nienajlepszy pomysl

ile ta lazienka ma metrow?

Sorry za streszczanie nie swojej budowy :) Zrobiła na mnie zbyt wielkie wrażenie. Obiecuję, że takie niegodnie zachowanie już się więcej nie powtórzy :wink: :wink:

A jutro będę podglądał dalej :D

podglądaj...podglądaj...i koniecznie zdawaj relacje.....przynajmniej będę na bieżąco :)

wiesz wstrzymaj sie jeszcze chwile, ja kupilam tapete do wiatrolapu jedna jest czarna w czarne esy, a druga jasna w jasne esy, zobaczysz jak wyglada takie polaczenie, tez kombinuje na ktorej scianie co :roll:

mam mieszane uczucia co do czarnej podłogi...ale na pewno nie dam białej... (teraz jest białai ciągle latam ze szmatą :evil: )....

Łazienka ma 4,77m2.

Dodam,że ta łazienka nie ma okna....

mam mieszane uczucia co do czarnej podłogi...ale na pewno nie dam białej... (teraz jest białai ciągle latam ze szmatą :evil: )....

Łazienka ma 4,77m2

czyli chyba te kafle to nienajtrafniejszy wybor, biale nie bo sie brudzi a czarne nie bo tez sie brudzi.

ja juz widze na tych czarnych kaflach resztki pasty do zebow :roll: