GLAMOURMUM 02.02.2011 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Co się stało? Podłogówka? Tak, wogóle nie grzała w kuchni. Wezwałam majstrów i kuli..... oczywiście na swój koszt..... Nawet nie pytaj ile mnie to nerwów kosztowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2011 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Monia jak synek na pierwsze półrocze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2011 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Tak, wogóle nie grzała w kuchni. Wezwałam majstrów i kuli..... oczywiście na swój koszt..... Nawet nie pytaj ile mnie to nerwów kosztowało. Domyślam się. A robiliscie próbę przed zalaniem posadzek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2011 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Monia jak synek na pierwsze półrocze?? Z nauką zero problemów. Wzorowy uczeń. Wszystko pojmuje w momentalnie. Z zachowaniem wg pani juz trochę gorzej. Podobno mam nadpobudliwe dziecko i mam iść na badania. Szkoda tylko, ze Pani nie słucha dzieci i wreszcie dzieciaki są tak zirytowane, że i one przestają słuchać Pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Domyślam się. A robiliscie próbę przed zalaniem posadzek? fachowcy robili i nawet jak robiliśmy wygrzewanie podłogówki to wszytsko bylo ok.... a potem taki zong.... Teraz jest ok...i grzeje aż miło w stupeczki.... , nie zmienia to faktu, że było spore zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2011 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Z nauką zero problemów. Wzorowy uczeń. Wszystko pojmuje w momentalnie. Z zachowaniem wg pani juz trochę gorzej. Podobno mam nadpobudliwe dziecko i mam iść na badania. Szkoda tylko, ze Pani nie słucha dzieci i wreszcie dzieciaki są tak zirytowane, że i one przestają słuchać Pani. co za zołza... Teraz brakuje nauczycieli z powołaniem.... Moja Laura też super, 4 klasa, nowa szkoła, nowe koleżanki, nowa Pani, nowe otoczenie. Byłam przed feriami na wywiadówce...to wychowawczyni w samych superlatywach o Lauce a i oceny na śednią 4, 8 - dostała nawet jedną 6 z angielskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 fachowcy robili i nawet jak robiliśmy wygrzewanie podłogówki to wszytsko bylo ok.... a potem taki zong.... Teraz jest ok...i grzeje aż miło w stupeczki.... , nie zmienia to faktu, że było spore zamieszanie Wcale się nie dziwię. Szkoda nerwów i pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2011 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 co za zołza... Teraz brakuje nauczycieli z powołaniem.... Moja Laura też super, 4 klasa, nowa szkoła, nowe koleżanki, nowa Pani, nowe otoczenie. Byłam przed feriami na wywiadówce...to wychowawczyni w samych superlatywach o Lauce a i oceny na śednią 4, 8 - dostała nawet jedną 6 z angielskiego Ale super. Gratuluję córci i Tobie:) Ja chyba Szymka przepiszę jak się przeprowadzimy. Pani ma jeszcze jeden wielki minus. Faworyzuje dziewczynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2011 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ale super. Gratuluję córci i Tobie:) Ja chyba Szymka przepiszę jak się przeprowadzimy. Pani ma jeszcze jeden wielki minus. Faworyzuje dziewczynki. wyłapałam.... między wierszami, ale dałam radę... kiedy zamierzacie się przeprowadzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 02.02.2011 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Na Wielkanoc powinno się udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 02.02.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Na Wielkanoc powinno się udać WOW...... ale superancko !!!!! Jupi... a podeślesz jakieś zdjęcia...chociaż na prywatny adres plissssssssss:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.02.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Jak będą to oczywiście, że prześlę.Narazie walczę z kuchnią i mam totalny mętlik w głowie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.02.2011 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Jak będą to oczywiście, że prześlę. Narazie walczę z kuchnią i mam totalny mętlik w głowie:) to nie jest łatwy wybór. A dużą masz kuchnię....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.02.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Meble mają długość prawie 7 mb. więc taka średnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.02.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Glammcia, mialas jakies zdjecia pokazac. no i co kochana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.04.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Wszystkiego dobrego na Świętaod efilo z rodzinką http://www.zsznr5.bialystok.pl/photo/kurczaczki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.04.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 http://wt08.wrzuc.to/obrazek/X2QiAa4L2v/wielkanoc108.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.05.2011 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Jestem.... nie wiem na jak długo, ale jestem....Trochę sie u mnie działo.... Idę połazić po ludziach...muszę korzystać dopóki mam zasięg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 04.05.2011 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Kasiu pisz ci u Ciebie i co się działo a nie po ludziach latasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2011 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Przeszłam załamanie psychiczne.... I wogóle tyle sie działo.... dobrego i złego.... A co u Ciebie???? Mieszkasz już w domku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts