monia77w1 19.02.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No nareszcie Bardzo fajne plytki Czy to jest brąz? Chyba mialby byc szare. A dlaczego panele nie sprawdziły Ci się? panele w salonie to tragedia!!!! Strasznie widać kurz, strasznie się rysują i wogóle są do dooopppyy Ja coś mówiłem o szarych??? Kurz to widac wszędzie. Na płytkach również. A że się rysują to chyba kwestia twardości paneli. Tak mi sie przynajmniej wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Dziękuję bardzo normalnie duma mnie tak rozpiera że się uniosłem na chwilę Jak Ci się urodzą bliźniaczki to chyba wogóle nie bedziesz na ziemię schodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To takie kafle drewnopodobne, prawda? Dlaczego ułożyłeś je w ten sposób? Nie myślałeś, żeby ułożyć je jak deskę? tak za bardzo to one deski nie przypominają widziałem wierniejsze odwzorowania drewna a wzór na jodełkę wybralismy spontanicznie wolę te niz regularne fugi - wtedy widac kazdą krzywiznę, Masz rację z tymi krzywiznami. Ja ma w ten sam sposób położone kafle w wiatrołapie, aby właśnie ich uniknąć. Nic nie mówcie o krzywiznach Chociaz pocieszam się, ze nie tylko u mnie są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To takie kafle drewnopodobne, prawda? Dlaczego ułożyłeś je w ten sposób? Nie myślałeś, żeby ułożyć je jak deskę? tak za bardzo to one deski nie przypominają widziałem wierniejsze odwzorowania drewna a wzór na jodełkę wybralismy spontanicznie wolę te niz regularne fugi - wtedy widac kazdą krzywiznę, Takie płytki bardzo podobne do drewna sa strasznie drogie Tez sie za takimi rozglądałam i cena powaliła mnie na kolana. Coś około 200 pln/m2 a jeszcze trzeba doliczyc chemię i robocizne. Dlatego ummnie chyba będzie drewno. Tez nie najtańsze ale i tak wychodzi sporo taniej niz gres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Monia za taką cenę za kafle, to chyba faktycznie lepiej pójść w drewno. Mój gres drewnopodobny kosztowł 62zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Edytko a jakie wybrałas płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Edytko a jakie wybrałas płytki? ECO TEAK tak się nazywają. A producent to chyba RONBINE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Nie znam, zaraz sobie znajdę w necie. Dzieki Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Szukam szukam i nie mogę znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Szukam szukam i nie mogę znaleźć Ja też nie mogłam ich swojego czasu znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 To gdzie ich szukac?Bardzo jestem ciekawa jak wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.02.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Hej, ale tu u Was wesoło. Mlecznik mnie rozwalił, bauhahahaha, też sobie wyobraziłam na imprezie rodzinnej na stole. Tak swoją drogą ... jakiś obrzydliwy jest My już w pracy po pączkach. Stawialiśmy z powodu PnB. Edmar70, a może wrzucisz zdjęcie Twoich płytek drewnopodobnych, hm? Też się do takich przymierzam. Witaj Rom, prześliczną masz córcię. Ja mam dwóch synów... a chciałam mieć córeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Witaj Guzmanka U nas zawsze jest wesoło Co do córeczki to też chciałam a mam chłopaka ale jakiego kochanego a jaką przytulankę i całuśną strasznie:D A na dziewczynkę jeszcze chyba nie jest za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.02.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 No nie... za późno na razie nie. Ale wiesz jak to jest... człowiek wygodny się robi. Moi chłopcy mają 8 i 10 lat, więc już troszkę zapomniałam jak to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Wie cos o tym. Sama ma dziecko 5,5 roku i własciwie to nie mam dziecka. Wszystko koło siebie robi tylko strasznie dużo gada przy tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.02.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Już jestem... Romuś córeczka prześliczna...jak aniołek Kafelki również superowe... fajny pomysł z ta jodełką... Monia ... to naczynko kuchenne jest spore... można by go było wykorzystać jeszcze jako wi....tor Edytko.... dziękuję za pączki.... pycha.... Guzmanko...wpadaj częściej u nas zawsze jest wesoło ale rzadko w temacie budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 19.02.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Glamciu wolę naturalne p........y Jak rozmowa? Pisz bo jestem strasznie ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.02.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Glamciu wolę naturalne p........y Jak rozmowa? Pisz bo jestem strasznie ciekawa. Ja też...ale mogłaby to być alternatywa dla tych pań , które nie są w posiadaniu naturalnych Reszta poszła na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.02.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Monia nigdy nie mogłam znależć tych kafli i już dałam sobie spokój. Witaj Guzmanko Jak tylko będa wyfugowane to wkleję. Ale uprzedzam, żadna rewelacha. W sklepie bardziej mi się podobały niż u mnie. Glamcia spowiadanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 19.02.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Monia nigdy nie mogłam znależć tych kafli i już dałam sobie spokój. Witaj Guzmanko Jak tylko będa wyfugowane to wkleję. Ale uprzedzam, żadna rewelacha. W sklepie bardziej mi się podobały niż u mnie. Glamcia spowiadanko. Edytko poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts