GLAMOURMUM 20.02.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Edyś wygrałaś cos w totka? O kuźwa Zapomniałam sprawdzić. No wiesz co A moze jestes już milionerką i zamiast gadac z nami mogłabyś popijac drinusia pod palmą Monia gdyby Edytka wygrała...to wszystkie byśmy pod tymi palmami z drinkusiami juz siedziały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.02.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Edyś wygrałaś cos w totka? O kuźwa Zapomniałam sprawdzić. Jak można zapomnieć, że się wygrało...... Bo jakoś nie wierzę, że mogłabym wygrać. A poza tym zbyt rzadko gram, aby o tym pamietać. A biorąc pod uwagę swoją pamięć, to absolutnie się sobie nie dziwię, że wyleciało mi to z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Edyś wygrałaś cos w totka? O kuźwa Zapomniałam sprawdzić. No wiesz co A moze jestes już milionerką i zamiast gadac z nami mogłabyś popijac drinusia pod palmą Monia gdyby Edytka wygrała...to wszystkie byśmy pod tymi palmami z drinkusiami juz siedziały.... Taką mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Wielki Zarząd daje oskarżonej ostatnią szansę ale jak się nie poprawi to bedzie biedna............ Teraz to mnie przez tydzień nie będzie Więc niech wielki zarząd już debatuje nad surową karą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.02.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dalej Edyta sprawdzaj... bo nie wiem, czy odświeżać swoje bikini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ja nie wiem czy Wielki Zarząd już skończył obrady i czy ja tu jeszcze jestem mile widziana Doberek Kasiu gratulejszyn Pewnie nie możesz się już doczekać Jesteś mile widziana....zawsze i wszędzie... Aniu po ostatnich przebojach z firmą z którą " dogadałam" się już we wrześniu nie liczyłam na to,że kogoś znajdę , kto ruszy z budową juz teraz. Ale na szczęście udało sie...i kamień spadł mi z serca Cieszę się razem z Tobą i............. .........................dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dalej Edyta sprawdzaj... bo nie wiem, czy odświeżać swoje bikini A ja pantalony i cyckową wygodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.02.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Edyś wygrałaś cos w totka? O kuźwa Zapomniałam sprawdzić. No wiesz co A moze jestes już milionerką i zamiast gadac z nami mogłabyś popijac drinusia pod palmą Monia gdyby Edytka wygrała...to wszystkie byśmy pod tymi palmami z drinkusiami juz siedziały.... Taką mam nadzieję Dobrze kombinujecie JUż mi lepiej necik chodzi. Okazało sie, że na drugim kompie córcia ściągała setki zdjęć na Bóg wie co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No widzisz jaka niedobra Zamiast sie rozłączyć bo mama wpadła na ploteczki to jeszcze życie utrudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Dalej Edyta sprawdzaj... bo nie wiem, czy odświeżać swoje bikini A ja pantalony i cyckową wygodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.02.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No widzisz jaka niedobra Zamiast sie rozłączyć bo mama wpadła na ploteczki to jeszcze życie utrudnia Już przerwała. Jeszcze z godzinę by to trwało. Dziewczyny to co... Bora Bora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.02.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No widzisz jaka niedobra Zamiast sie rozłączyć bo mama wpadła na ploteczki to jeszcze życie utrudnia Już przerwała. Jeszcze z godzinę by to trwało. Dziewczyny to co... Bora Bora. no nie pogardzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No widzisz jaka niedobra Zamiast sie rozłączyć bo mama wpadła na ploteczki to jeszcze życie utrudnia Już przerwała. Jeszcze z godzinę by to trwało. Dziewczyny to co... Bora Bora. no nie pogardzę.. Ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Glamcia masz stronkę To co sobie życzysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 No widzisz jaka niedobra Zamiast sie rozłączyć bo mama wpadła na ploteczki to jeszcze życie utrudnia Już przerwała. Jeszcze z godzinę by to trwało. Dziewczyny to co... Bora Bora. no nie pogardzę.. Ja też nie ..............i jeszcze ja.........jeszcze ja........... mhmhmhm...................ale się rozmarzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.02.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 To za stronkę poproszę Bora Bora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 To za stronkę poproszę Bora Bora Się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.02.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 To za stronkę poproszę Bora Bora włala http://www.south-seas-adventures.com/images/Bora-Bora-Lagoon-Resort-View.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.02.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 Ale cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.02.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2009 http://www.mundycruisingpressarea.co.uk/fileadmin/user_upload/press-images/Bora_Bora_01.jpg http://www.luxuryexplorer.com/hotels/amanresorts/uploadedImages/Aman_image_library/hotel_bora_bora_images/bora_homepage_selection/bora_aerial_view3_hp.jpg http://gaudeamusigitur.files.wordpress.com/2008/04/tropical-sleepaway_-bora-bora_-french-polynesia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts