Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

Dach będzie albo w kolorze antracyt albo w kolorze ciemnego brązu. Elewacja będzie podobna.... z tym ,że kolor cegły zewnętrznej dostosowany będzie kolorystycznie do dachówki.

Hej Glamciu

my właśnie też zastanawiamy się nad kolorem dachówki, ja chcem antracyt a małż ciemny brąz :roll: no i okna do tego jakie, może też ciemny brąz :roll:

Cześć Pasiu jak miło Cię widzieć... :)

Jakąkolwiek dachówkę bym nie wybrała to okna mam juz kupione w kolorze orzecha z Oknoplastu.

Wtedy bardziej dostosuję podbitkę do koloru okien...i drewno na tarasie....

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na reszcie do mnie przyszliście...:) :) :) :) :)

Romuś gdzieś Ty sie podziewał????????

Monia do Ciebie tez to pytanie jest skierowane....wracam wczoraj od cieśli a tutaj nikogo nie ma !! :evil: :evil: :evil: :evil:

Kawusia pychotka...dolej tylko trochę mleka :)

Cześc Kasiu :D

I co z cieślą? Dogadaliście się?

Tak, myślę, że sie dogadamy. Widać, że to fachowiec...starszy Pan....dobrze znający sie na swoim zawodzie...

Jutro mam do niego zadzwonić to poda mi konkretną cenę za robociznę i za więźbę.Podobno drewno poszło a dół...wiec może (tylko przy dobrej cenie) zrobię deskowanie :)

Na reszcie do mnie przyszliście...:) :) :) :) :)

Romuś gdzieś Ty sie podziewał????????

cały weekend kładłem płytki na schodach a wczoraj miałem w pracy taki zapier.... że nie było czasu na forum :cry:

hmmm, tak to się mówi...jak już sie przestaje kochać....

Romuś gdzie kupowałeś stal na fundamenty i strop??