GLAMOURMUM 23.02.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Dach będzie albo w kolorze antracyt albo w kolorze ciemnego brązu. Elewacja będzie podobna.... z tym ,że kolor cegły zewnętrznej dostosowany będzie kolorystycznie do dachówki. Hej Glamciu my właśnie też zastanawiamy się nad kolorem dachówki, ja chcem antracyt a małż ciemny brąz no i okna do tego jakie, może też ciemny brąz Cześć Pasiu jak miło Cię widzieć... Jakąkolwiek dachówkę bym nie wybrała to okna mam juz kupione w kolorze orzecha z Oknoplastu. Wtedy bardziej dostosuję podbitkę do koloru okien...i drewno na tarasie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 24.02.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Czesiulek! Glamcia antracyt jest debeściarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.02.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 A mi najbardziej podobają się klasyczne czerwone dachy A ciemne owszem ale w nowoczesnym budownictwie. Ale to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Glamncia co z Twoim życzeniem za stronkę Namyslilaś sie już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.02.2009 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dziewczyny wygrałyście cosw totka? Ja zapomniałam puscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.02.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 jestem dopiero teraz, ale zaraz jadę do cieśli na rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.02.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 To życzę owocnych rozmów i daj znac po powrocie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.02.2009 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 My tez chcemy antracytowy dach , okna orzechowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.02.2009 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 My tez chcemy antracytowy dach , okna orzechowe. To identycznie jak u nas?? A jaką planujesz podbitkę ?? Ja się właśnie nad tym zastanawiam....hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.02.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dzień dobry Kawusia dla wszystkich http://www.strykowski.net/arabia/kawa_z_miodem_arabia_3333.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.02.2009 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Na reszcie do mnie przyszliście... :) :) Romuś gdzieś Ty sie podziewał???????? Monia do Ciebie tez to pytanie jest skierowane....wracam wczoraj od cieśli a tutaj nikogo nie ma !! Kawusia pychotka...dolej tylko trochę mleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 oooo do kawusi to ja się podłączam bo małża zapomniała wczoraj kupić chociaż wirtualnie się napiję a i dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.02.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Cześć Pasiu...jak ja się cieszę z porannych gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.02.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 I coś dla tych co piją z mleczkiem http://www.strykowski.net/kawa/Zdjecia_kawy,_kawa,_kawa_zdjecie,_fotografie_kawy_1415.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.02.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Na reszcie do mnie przyszliście... :) :) Romuś gdzieś Ty sie podziewał???????? Monia do Ciebie tez to pytanie jest skierowane....wracam wczoraj od cieśli a tutaj nikogo nie ma !! Kawusia pychotka...dolej tylko trochę mleka Cześc Kasiu I co z cieślą? Dogadaliście się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 25.02.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Śniadanko też przyniosłam http://www.strykowski.net/mieso/Sniadanie,_zdjecie_sniadaniowe,_launch,_lancz,_zdjecie_poranne_z_jedzeniem_1476.jpg I cos na słodko http://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_francuska/pieczywo/files/page84_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.02.2009 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Na reszcie do mnie przyszliście... :) :) Romuś gdzieś Ty sie podziewał???????? Monia do Ciebie tez to pytanie jest skierowane....wracam wczoraj od cieśli a tutaj nikogo nie ma !! Kawusia pychotka...dolej tylko trochę mleka Cześc Kasiu I co z cieślą? Dogadaliście się? Tak, myślę, że sie dogadamy. Widać, że to fachowiec...starszy Pan....dobrze znający sie na swoim zawodzie... Jutro mam do niego zadzwonić to poda mi konkretną cenę za robociznę i za więźbę.Podobno drewno poszło a dół...wiec może (tylko przy dobrej cenie) zrobię deskowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.02.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 śniadanko chętnie schrupie...a za słodkie podziękuję http://www.suwaczek.pl/cache/e581dfe9ca.png A tak a propo diety to schudłam już: taaadaaaannnn 5 kg. i czuję się bosko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 25.02.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Na reszcie do mnie przyszliście... :) :) Romuś gdzieś Ty sie podziewał???????? cały weekend kładłem płytki na schodach a wczoraj miałem w pracy taki zapier.... że nie było czasu na forum hmmm, tak to się mówi...jak już sie przestaje kochać.... Romuś gdzie kupowałeś stal na fundamenty i strop?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.02.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 W I T A M !!! http://www.gify.org/obrazki/08/025.gif Bardzo się cieszę z Twoich postępów dietowych al e z cieśli też. Może faktycznie jak nie walnie Ci zaporowej ceny, to skusisz się na deskowanie. Czy ktoś się za mną stęsknił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts