monia77w1 26.02.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Policz parter i odejmij schody. Bedzie szybciej hmm, ale góra jest dużo mniejsza od dołu Jak to? To niemożliwe. Az zajrzę w Twój projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Luuuudzie pogubiłam się Nic mi nie mów.... Właśnie zdałam sobie sprawę z tego jaka jestem noga w branży budowlanej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 liczysz? I nie przesadzaj z tą nogą. podszkolimy Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 liczysz? I nie przesadzaj z tą nogą. podszkolimy Cię Liczę, liczę.... ale to jest jakas masakra!!!! Poczekajcie dzwonię do cieśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 cieśla ma wszystko zapisane w domu...ale pamiętał tylko,ze za położenie więźby dachowej liczy sobie 30 zł,ale nie wiem, czy za 1 metr 2 ????Jak oni to liczą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.02.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 boszsz, ale to pogmatwane, nie na moja głowę mi moja ekipa powiedziała za robociznę 300zł za metr powierzchni całkowitej w tym robią też dach i rozprowadzają kanalizację, nie wiem czy to dużo czy średnio, ale nic mnie nie obchodzi bo oni załatwiają materiały, sprzęt i wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 cieśla ma wszystko zapisane w domu...ale pamiętał tylko,ze za położenie więźby dachowej liczy sobie 30 zł,ale nie wiem, czy za 1 metr 2 ???? Jak oni to liczą?? Tak, m2. Kasia, jak chcesz to zeskanuj projekt w pdf-ie i mi przeslij to Ci wszystko przeliczę. Ja sama wszystko liczyłam. Oprócz cegły na działówki, którą policzył mi skład i starczyłoby na 2 domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ale się zrobiło budowlano Chyba cos się z nami dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 cieśla ma wszystko zapisane w domu...ale pamiętał tylko,ze za położenie więźby dachowej liczy sobie 30 zł,ale nie wiem, czy za 1 metr 2 ???? Jak oni to liczą?? Tak, m2. Kasia, jak chcesz to zeskanuj projekt w pdf-ie i mi przeslij to Ci wszystko przeliczę. Ja sama wszystko liczyłam. Oprócz cegły na działówki, którą policzył mi skład i starczyłoby na 2 domy. Na prawdę... jesteś kochana..... Podeślij mi tylko na priva swój adres e-mail...ja mam wszystkie rzuty zeskanowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 boszsz, ale to pogmatwane, nie na moja głowę mi moja ekipa powiedziała za robociznę 300zł za metr powierzchni całkowitej w tym robią też dach i rozprowadzają kanalizację, nie wiem czy to dużo czy średnio, ale nic mnie nie obchodzi bo oni załatwiają materiały, sprzęt i wsio Ja juz po tych wszystkich obliczeniach i cenach sama nie wiem...ile to jest mało a ile to jest dużo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 cieśla ma wszystko zapisane w domu...ale pamiętał tylko,ze za położenie więźby dachowej liczy sobie 30 zł,ale nie wiem, czy za 1 metr 2 ???? Jak oni to liczą?? Tak, m2. Kasia, jak chcesz to zeskanuj projekt w pdf-ie i mi przeslij to Ci wszystko przeliczę. Ja sama wszystko liczyłam. Oprócz cegły na działówki, którą policzył mi skład i starczyłoby na 2 domy. Na prawdę... jesteś kochana..... Podeślij mi tylko na priva swój adres e-mail...ja mam wszystkie rzuty zeskanowane Oprócz rzutów mogą się jeszcze przydać przekroje. Mail'a wysłałam na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 poszło to co mam ... resztę zeskanuję i wyślę w ciągu godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Czekam.Narazie nic nie doszło ale pewnie to chwilę potrwa.A narazie znikam na kawałek obiadek gotowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Wlasnie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Kasia a mozesz przesłać mi to w załączniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 A z tym budowaniem to wiesz......ja jestem dobra w gadce........ z praktyką gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Kasia a mozesz przesłać mi to w załączniku? no tak zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Kasia a mozesz przesłać mi to w załączniku? no tak zrobiłam faktycznie Jakaś jestem zakręcona dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 hmm, rozmawiałam przed chwilą z instalatorem od pompy ciepła i: - nie trzeba ocieplać dodatkowo wełną .... ale trzeba wybrać większa pompę Większa pompa to wyższy koszt o około 9 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 hmm, rozmawiałam przed chwilą z instalatorem od pompy ciepła i: - nie trzeba ocieplać dodatkowo wełną .... ale trzeba wybrać większa pompę Większa pompa to wyższy koszt o około 9 tyś Czyli wyjdzie taniej niż ocieplenie. a jak to się przekłada potem na rachunki za prąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts