monia77w1 26.02.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Kasiu jeśli mozesz to puść mi wszystko jeszcze raz na [email protected] bo cos mi sie wali skrzynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja już sama nie wiem co u mnie taką kwotę nabiło. Ytong zapewne też, ale fakt, że my ani jednej rzeczy nie zrobiliśmy samodzielnie. A i tynki mieliśmy spieprzone, które trzeba było potem poprawiać. No i kuchnia kosmiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Kasiu jeśli mozesz to puść mi wszystko jeszcze raz na [email protected] bo cos mi sie wali skrzynka ok. Właśnie doszłam do wniosku, że jutro kupię pompę ciepła....na raty... i będe ją spłacała do listopada. Już zaoszczędzę z kredytu 30 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja już sama nie wiem co u mnie taką kwotę nabiło. Ytong zapewne też, ale fakt, że my ani jednej rzeczy nie zrobiliśmy samodzielnie. A i tynki mieliśmy spieprzone, które trzeba było potem poprawiać. No i kuchnia kosmiczna. U mnie trochę zrobilismy sami ale żebyśmy jakoś na tym strasznie zaoszczędzili Edytko ile Cię wyszła kuchnia jesli można wiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Ja już sama nie wiem co u mnie taką kwotę nabiło. Ytong zapewne też, ale fakt, że my ani jednej rzeczy nie zrobiliśmy samodzielnie. A i tynki mieliśmy spieprzone, które trzeba było potem poprawiać. No i kuchnia kosmiczna. U mnie strop Ytonga wycenili na 49 tyś materiały + 12 tys.netto robocizna.. czyli 61 tyś za sam strop, a za Terivę 8 tyś materiał (bez betonu i stali)+ około 6 tys robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Normalnie mam zwaloną skrzynke. Odbieram wiadomość, potwierdzam i wszystko mi znika. Zdąrzyłam tylko rzycić okien na skany fundamentów ale ja nic z tego nie odczytam. Fundamenty owszem widać ale juz to co jest napisane obok praktycznie wogole, nawet po powiększeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 U mnie trochę zrobilismy sami ale żebyśmy jakoś na tym strasznie zaoszczędzili Edytko ile Cię wyszła kuchnia jesli można wiedziec? 23 tys. bez AGD. Żeby była jasność w tych 400 zmieściło się wszystko do stanu obecnego, czyli między innymi kuchnia, piec, kafle do obu łazienek, garażu, pom. gosp., holu i wiatrołapu, kamień na ścianie, ceramika łazienkowa i takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 U mnie trochę zrobilismy sami ale żebyśmy jakoś na tym strasznie zaoszczędzili Edytko ile Cię wyszła kuchnia jesli można wiedziec? 23 tys. bez AGD. Żeby była jasność w tych 400 zmieściło się wszystko do stanu obecnego, czyli między innymi kuchnia, piec, kafle do obu łazienek, garażu, pom. gosp., holu i wiatrołapu, kamień na ścianie, ceramika łazienkowa i takie tam. No to ładnie zaszalałas z kuchnią my liczymy, ze jeszcze 100 i będzie mozna mieszkac. Chyba musze zagrac w totolotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 U mnie trochę zrobilismy sami ale żebyśmy jakoś na tym strasznie zaoszczędzili Edytko ile Cię wyszła kuchnia jesli można wiedziec? 23 tys. bez AGD. Żeby była jasność w tych 400 zmieściło się wszystko do stanu obecnego, czyli między innymi kuchnia, piec, kafle do obu łazienek, garażu, pom. gosp., holu i wiatrołapu, kamień na ścianie, ceramika łazienkowa i takie tam. czyli prawie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Normalnie mam zwaloną skrzynke. Odbieram wiadomość, potwierdzam i wszystko mi znika. Zdąrzyłam tylko rzycić okien na skany fundamentów ale ja nic z tego nie odczytam. Fundamenty owszem widać ale juz to co jest napisane obok praktycznie wogole, nawet po powiększeniu Monia wysyłam ci jeszcze na 2 adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 U mnie trochę zrobilismy sami ale żebyśmy jakoś na tym strasznie zaoszczędzili Edytko ile Cię wyszła kuchnia jesli można wiedziec? 23 tys. bez AGD. Żeby była jasność w tych 400 zmieściło się wszystko do stanu obecnego, czyli między innymi kuchnia, piec, kafle do obu łazienek, garażu, pom. gosp., holu i wiatrołapu, kamień na ścianie, ceramika łazienkowa i takie tam. czyli prawie wszystko Prawie może jeszcze całkiem sporo kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Normalnie mam zwaloną skrzynke. Odbieram wiadomość, potwierdzam i wszystko mi znika. Zdąrzyłam tylko rzycić okien na skany fundamentów ale ja nic z tego nie odczytam. Fundamenty owszem widać ale juz to co jest napisane obok praktycznie wogole, nawet po powiększeniu Monia wysyłam ci jeszcze na 2 adres Czekam ale jak narazie nic nie doszło. Nie wiem dlaczego tak słabo je widac. Jak skanuję na swoim skanerze to bardzo ładnie wychodzi. Skanujesz to jako zdjęcie, obraz czy jako dokument? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 No prawie. Nie ma jeszcze szamba, podbitki i elewacji. To takie najważniejsze. I czeka mnie jeszcze zburzenie sporego pom. gosp. które stoi na tej samej działce, a jest w tej chwili już ruiną. Kosz takiego zburzenia to ponoć co najmniej 10 tysiaków. Monia ja też myślę, że stówka by starczyła. Kużwa z czego ja się smieję, przecież to masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 No prawie. Nie ma jeszcze szamba, podbitki i elewacji. To takie najważniejsze. I czeka mnie jeszcze zburzenie sporego pom. gosp. które stoi na tej samej działce, a jest w tej chwili już ruiną. Kosz takiego zburzenia to ponoć co najmniej 10 tysiaków. Monia ja też myślę, że stówka by starczyła. Kużwa z czego ja się smieję, przecież to masakra. No własnie, masakra jak sie jej nie ma Ale jak się jej nie ma to co człowiekowi pozostaje jak nie śmianie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Normalnie mam zwaloną skrzynke. Odbieram wiadomość, potwierdzam i wszystko mi znika. Zdąrzyłam tylko rzycić okien na skany fundamentów ale ja nic z tego nie odczytam. Fundamenty owszem widać ale juz to co jest napisane obok praktycznie wogole, nawet po powiększeniu Monia wysyłam ci jeszcze na 2 adres Czekam ale jak narazie nic nie doszło. Nie wiem dlaczego tak słabo je widac. Jak skanuję na swoim skanerze to bardzo ładnie wychodzi. Skanujesz to jako zdjęcie, obraz czy jako dokument? Monia nie pamiętam, nawet nie pamiętam czy to ja robiłam te skany czy może dziewczyny w firmie Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 One są fatalnej jakosci.Praktycznie nie widac miar a bez tego ani rusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 One są fatalnej jakosci. Praktycznie nie widac miar a bez tego ani rusz. Monia dzisiaj nie dam rady, ale jutro około godz. 16-17 podeślę ci skany zrobione osobiście przeze mnie. Dla jakości mam je skanować jako dokument czy jako zdjęcie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 No własnie, masakra jak sie jej nie ma Ale jak się jej nie ma to co człowiekowi pozostaje jak nie śmianie się No właśnie nie mam i nie zapowiada się abym miała. Załamka...a takie fajne mebelki mi się marzyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 One są fatalnej jakosci. Praktycznie nie widac miar a bez tego ani rusz. Monia dzisiaj nie dam rady, ale jutro około godz. 16-17 podeślę ci skany zrobione osobiście przeze mnie. Dla jakości mam je skanować jako dokument czy jako zdjęcie?? Obojętnie jak, byle nie jako zdjęcie. Ja takie rzeczy skanuję jako dokument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.02.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 No własnie, masakra jak sie jej nie ma Ale jak się jej nie ma to co człowiekowi pozostaje jak nie śmianie się No właśnie nie mam i nie zapowiada się abym miała. Załamka...a takie fajne mebelki mi się marzyły. Ja mam takiego fajnego chłopaka od kuchni...w 9 tyś powinnam sie zmieśćić z meblami bez sprzętu. Kuchnie zaprojektował bardzo fajną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts