Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZENOBIA G1 I CAŁA NASZA RODZINKA-KOMENTARZE..:)

Recommended Posts

No własnie, masakra jak sie jej nie ma :lol:

Ale jak się jej nie ma to co człowiekowi pozostaje jak nie śmianie się :lol:

No właśnie nie mam i nie zapowiada się abym miała. :( :( :(

Załamka...a takie fajne mebelki mi się marzyły. :( :( :(

Nie tylko Tobie Edytko :roll:

Ja to się tylko pocieszam, ze człowiek sie napali, wyda kupę kasy a po 2-3 latach odwidzi mu się i szkoda wyrzucic.

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Glamcia, coraz bardziej jestem pod wrażeniem.

Nawet kuchnię masz już zaprojektowaną. :o :D

To akurat po znajomości.... mam nadzieję,że zmieszczę się w tych 9 tyś... bo nie dam złotówki więcej. Spotkam sie z nim jutro to potem wkleję Wam projekt do pokazania. Nie będzie on super profesjonalny, ale ogólny zarys będzie widoczny

Kasiu, koniecznie pokaż.

A z czego będą fronty i blat?

Kuchnia będzie biała tzn. śmietankowa.. błyszcząca - jakoś fachowo się to nazywa...ja nie mam głowy do nazw.

Nad blatem się jeszcze zastanawiam.....chciałam czarny kwarcyt z silestone.... ale od wzrostu euro strasznie te blaty podrożały

No prawie. :roll:

Nie ma jeszcze szamba, podbitki i elewacji. To takie najważniejsze.

I czeka mnie jeszcze zburzenie sporego pom. gosp. które stoi na tej samej działce, a jest w tej chwili już ruiną. Kosz takiego zburzenia to ponoć co najmniej 10 tysiaków. :-?

mam pytanko, bo jak Was słucham to od razu porównuje do siebie :roll:... Edyś a te 400 to za sam dom? czy juz z działką?

Śpioch się melduje. :lol:

Faktycznie ostatnimi czasy o godzinie 22.30 ledwo się trzymam. Po proszkach jakie ostatnio zaaplikował mi lekarz, tak okrutnie chce mi sie spać, że ledwo trzymam się na nogach, formalnie zwala mnie z nóg. :roll: Jest jeden tego plus, że jak nigdy śpię jak dziecko. :lol: Z tym, że rano mam kłopot ze wstaniem. :-?

Nituś to cena za sam dom. :-? Działkę mąż dostał w spadku.