monia77w1 27.02.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 NO PRZECIEŻ TAK CHCIAŁAŚ, NO NIE? Ale 47 Nie pisz mi tu takich rzeczy. Pewnie, ze chciałam. Wiesz jak się cieszę. 4 miesiące wpierdala..........nia i nareszcie. Ale jeszcze sobie podjem, a co mi szkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.02.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 NO PRZECIEŻ TAK CHCIAŁAŚ, NO NIE? Ale 47 Nie pisz mi tu takich rzeczy. 47 kg to ja ważyłam jak miałam 20 lat...a to było wieki temu A tak wogóle to 1 marca kończę 34 lata AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , jestem okrutnie stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.02.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 NO PRZECIEŻ TAK CHCIAŁAŚ, NO NIE? Ale 47 Nie pisz mi tu takich rzeczy. 47 kg to ja ważyłam jak miałam 20 lat...a to było wieki temu A tak wogóle to 1 marca kończę 34 lata AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , jestem okrutnie stara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Kaśka co Ty tyle czasu jesz? Chyba całą lodówkę już chyba wyżarłaś To prawda dłuuugo mi zeszło, ale to jest wina warzywek, bo dłuuugo się gotowały No tak, zapomniałam, że jestes na diecie. A ja nie mogę się odstawić od jedzienia. Od paru dni tylko jem, jem i jem. Już spodnie ledwo dopinam chudzino w Twoim przypadku to chyba dobrze więc częstuj sie, dzisiaj stawia kwestia smaku http://images46.fotosik.pl/72/38709033c733a173med.jpghttp://images50.fotosik.pl/72/1514d14e5cf98aa2.jpg http://images40.fotosik.pl/68/4da7c988455a938f.jpghttp://images44.fotosik.pl/73/f9079c48cf35f099med.jpg http://images39.fotosik.pl/69/db790ab9e53651ee.jpg Glamcia moja ulubiona stronka. Jak widzę zdjęcia z niej to normalnie dostaję ślinotoku Ma dziewczyna talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.02.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak ja bym tak chciała wpier..... Tak bardzo lubię jeść. Ale jakbym jadła tak jak Ty, to juz dawno miałabym trudności z przekręceniem sie na bok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 NO PRZECIEŻ TAK CHCIAŁAŚ, NO NIE? Ale 47 Nie pisz mi tu takich rzeczy. 47 kg to ja ważyłam jak miałam 20 lat...a to było wieki temu A tak wogóle to 1 marca kończę 34 lata AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , jestem okrutnie stara Normalnie emerytka prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.02.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 NO PRZECIEŻ TAK CHCIAŁAŚ, NO NIE? Ale 47 Nie pisz mi tu takich rzeczy. 47 kg to ja ważyłam jak miałam 20 lat...a to było wieki temu A tak wogóle to 1 marca kończę 34 lata AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , jestem okrutnie stara Phi...szczawik z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.02.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Kaśka co Ty tyle czasu jesz? Chyba całą lodówkę już chyba wyżarłaś To prawda dłuuugo mi zeszło, ale to jest wina warzywek, bo dłuuugo się gotowały No tak, zapomniałam, że jestes na diecie. A ja nie mogę się odstawić od jedzienia. Od paru dni tylko jem, jem i jem. Już spodnie ledwo dopinam chudzino w Twoim przypadku to chyba dobrze więc częstuj sie, dzisiaj stawia kwestia smaku http://images46.fotosik.pl/72/38709033c733a173med.jpghttp://images50.fotosik.pl/72/1514d14e5cf98aa2.jpg http://images40.fotosik.pl/68/4da7c988455a938f.jpghttp://images44.fotosik.pl/73/f9079c48cf35f099med.jpg http://images39.fotosik.pl/69/db790ab9e53651ee.jpg Glamcia moja ulubiona stronka. Jak widzę zdjęcia z niej to normalnie dostaję ślinotoku Ma dziewczyna talent. Ja uwielbiam ta stronkę... i bardzo często z niej korzystam . Jeszcze się nie zdarzyło,żeby mi coś nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak ja bym tak chciała wpier..... Tak bardzo lubię jeść. Ale jakbym jadła tak jak Ty, to juz dawno miałabym trudności z przekręceniem sie na bok. Ja nie wiem czy to jest takie fajne Na pewno mało ekonomiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.02.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 NO PRZECIEŻ TAK CHCIAŁAŚ, NO NIE? Ale 47 Nie pisz mi tu takich rzeczy. 47 kg to ja ważyłam jak miałam 20 lat...a to było wieki temu A tak wogóle to 1 marca kończę 34 lata AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA , jestem okrutnie stara Normalnie emerytka prawie No właśnie nie pomyślałam, może jakaś emeryturka by się należała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.02.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak ja bym tak chciała wpier..... Tak bardzo lubię jeść. Ale jakbym jadła tak jak Ty, to juz dawno miałabym trudności z przekręceniem sie na bok. Ja nie wiem czy to jest takie fajne Na pewno mało ekonomiczne. Pomyśl sobie, że masz w tej chwili czteroosobową rodzinę i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak ja bym tak chciała wpier..... Tak bardzo lubię jeść. Ale jakbym jadła tak jak Ty, to juz dawno miałabym trudności z przekręceniem sie na bok. Ja nie wiem czy to jest takie fajne Na pewno mało ekonomiczne. Pomyśl sobie, że masz w tej chwili czteroosobową rodzinę i już. Tylko, że u mnie wszyscy tyle jedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.02.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak ja bym tak chciała wpier..... Tak bardzo lubię jeść. Ale jakbym jadła tak jak Ty, to juz dawno miałabym trudności z przekręceniem sie na bok. Ja nie wiem czy to jest takie fajne Na pewno mało ekonomiczne. Pomyśl sobie, że masz w tej chwili czteroosobową rodzinę i już. Jak to czteroosobowa...????????? Monia czy ja o czymś nie wiem....a jeżeli nie wiem.....to dlaczego nie wiem...???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Tylko, że u mnie wszyscy tyle jedzą No wiem coś o tym. Ja mam dwie dziewczynki, a gębusiem praktycznie im sie nie zamykają. Marek tez lubi sobie pojeść. Ja również, choć sie ograniczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak ja bym tak chciała wpier..... Tak bardzo lubię jeść. Ale jakbym jadła tak jak Ty, to juz dawno miałabym trudności z przekręceniem sie na bok. Ja nie wiem czy to jest takie fajne Na pewno mało ekonomiczne. Pomyśl sobie, że masz w tej chwili czteroosobową rodzinę i już. Jak to czteroosobowa...????????? Monia czy ja o czymś nie wiem....a jeżeli nie wiem.....to dlaczego nie wiem...???? Glamciu spokojnie, ja po prostu jem za dwoje ale jeszcze jestem sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.02.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak ja bym tak chciała wpier..... Tak bardzo lubię jeść. Ale jakbym jadła tak jak Ty, to juz dawno miałabym trudności z przekręceniem sie na bok. Ja nie wiem czy to jest takie fajne Na pewno mało ekonomiczne. Pomyśl sobie, że masz w tej chwili czteroosobową rodzinę i już. Jak to czteroosobowa...????????? Monia czy ja o czymś nie wiem....a jeżeli nie wiem.....to dlaczego nie wiem...???? Glamciu spokojnie, ja po prostu jem za dwoje ale jeszcze jestem sama No masz szczęście....bo już byłby foch.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Tylko, że u mnie wszyscy tyle jedzą No wiem coś o tym. Ja mam dwie dziewczynki, a gębusiem praktycznie im sie nie zamykają. Marek tez lubi sobie pojeść. Ja również, choć sie ograniczam. Masakra. Człowiek najpierw nastoi się w garach, nażre jak prosiak, potem zdycha i jeszcze trzeba za szambiarkę zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Jak ja bym tak chciała wpier..... Tak bardzo lubię jeść. Ale jakbym jadła tak jak Ty, to juz dawno miałabym trudności z przekręceniem sie na bok. Ja nie wiem czy to jest takie fajne Na pewno mało ekonomiczne. Pomyśl sobie, że masz w tej chwili czteroosobową rodzinę i już. Jak to czteroosobowa...????????? Monia czy ja o czymś nie wiem....a jeżeli nie wiem.....to dlaczego nie wiem...???? Glamciu spokojnie, ja po prostu jem za dwoje ale jeszcze jestem sama No masz szczęście....bo już byłby foch.... A to dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 O szambie nawet nie wspominaj. Moja rodzina to dopiero ma przemiał. Bo ja to jak wróbelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 O szambie nawet nie wspominaj. Moja rodzina to dopiero ma przemiał. Bo ja to jak wróbelek. U mnie nawet trzy razy w miesiącu przyjezdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts